“Flott Ølbar”
Anmeldelse av Tapp & Kork

Tapp & Kork
Vurdert som nr. 4 av 50 Restauranter i Molde
Beskrivelse: Hos oss får du håndverksøl fra tappetårn og flasker samt mye annen kvalitetsdrikke. Du kan også bestille pizza fra vår meny. Vi har i dag 11 linjer med fatøl og cirka 70 sorter på flaske.
Anmeldt 13. mars 2024 via mobile enheter

Nydelig service, fantastisk ølutsalg, koselig atmosfære. Prøvde oss på quizzen, passe vanskelig for oss. Herlig å ha et slikt tilbud i Molde!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, 783sigurdl

Anmeldt 17. januar 2024 via mobile enheter

Svært god kunnskap om produktene. De har et stort utvalg både på tap og på boks/ flaske.
La meg også legge til at betjeningen og kundene er svært hyggelige en onsdags kveld.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, 966haraldh
Anmeldt 28. april 2023 via mobile enheter

Veldig fornøyd, mye spennende øl å smake på. Fornøyd med servicen og hvordan jeg ble behandlet. Følte den som jobbet i baren hadde fagkunnskap om øl

Dato for besøk: april 2023
Takk, Hisham B
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Var der for å ta et glass eller to etter middag. Litt mangelfull service til å begynne med, men det skyldes at det var quiz-kveld. Oppfølgingen var bra og betjeningen hyggelig og kunnskapsrik.

Dato for besøk: september 2020
4  Takk, KetilC
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Kult sted med utrolig mye godt øl. Bra musikk og hyggelig personale. Vi var her flere kvelder og kommer gjerne igjen

Takk, 642alfg

Reisende som så på Tapp & Kork, så også på

Molde, Møre og Romsdal

Har du vært i Tapp & Kork? Del dine erfaringer!