“Veldig god mat og service,”
Anmeldelse av Tapas Bar Burgers

Tapas Bar Burgers
Vurdert som nr. 45 av 221 Restauranter i Sogn og Fjordane
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og service, anbefales på det varmeste!!
God burger og nachos. Biffen var også perfekt!!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 329magneg

Anmeldt 7. oktober 2020

Veldig god mat. Perfekt burger og biff. Bra service Anbefales. Kommer gjerne tilbake

............
...

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, h_konn912
Anmeldt 27. september 2020

En vennegjeng skulle spise middag sammen og valget falt på Tapas Bar Burgers i Florø, en kort spasertur fra Quality hotel Florø.
Jeg spiste biff med bakt potet, Creme Brule og et par pils. Summen endte på kr 514, noe som synes helt riktig.

Biffen var stekt som ønsket og var svært velsmakende.
Hyggelig og rask service

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, eholst
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Med inngang fra sidegate til restaurant i andre etasje, var vi litt overrasket over at det var fullt. Menyen var variert, og rask service og vi begge var enig om at burgerne her var saftige, smakfulle og til å bli mett av. Søtpotetfries er veldig godt, og mine ble nesten spist opp før jeg fikk smakt på burgeren. Anbefales!

1  Takk, 574camillab
Anmeldt 27. juni 2020

En av de dårligste burgerene vi har spist. En grå, tørr og smakløs opplevelse.
Burgeren mistet all kjøttsaften når vi satte kniven i den. Tørr og smakløs.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Aleksander E

Reisende som så på Tapas Bar Burgers, så også på

Marifjøra, Sogn og Fjordane

Innvik, Sogn og Fjordane

Har du vært i Tapas Bar Burgers? Del dine erfaringer!