Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (105)
Filtrer anmeldelser
105 resultater
Vurdering fra reisende
79
19
4
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
19
4
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 105 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2020

Fantastisk plass med fine hytter og en fabelaktig utsikt over Sognefjorden. Veldig trivelig personale, som yter god service. Her er det bare å stoppe, gå inn i hyttene som står åpne og velge den hytta en ønsker. Deretter Vippser man enkelt og greit summen for leien og bare nyter tiden der. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonet596
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Kjempe koselige hytter rett ved vannet med fantastisk utsikt over fjorden og vakker foss. Kort kjøretur får de som skal gå opp Molen fjellet. Super trivelig kar som driver stedet. Gratis å låne kajakk på brygga. Anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, W8626LCelisav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020

Etter en stabasiøs tur i Jotunheimen var det dette vi trengte før vi skulle kjøre Vestlandet hjem. Vi kom andre pinsedag (1. juni) og lå over til tirsdag 2. juni 2020. Vi kom litt seint om kvelden så det var ingen til i ta i mot oss, vi ringte eieren og vi betalte på vipps. 250 kr for to kamerater på tur i telt var heilt greit.

Skiltet ved veien: Telt og hytter, samt bobiltømming? De tar også i mot bobiler som jeg skjønte. Det var fine sanitærforhold, men den bruen doen som lå innerst stinka og jeg lurer på om den lakk? Den trakk ned. Ellers var var det fint kjøkken som jeg brukte til varene i kjølebagen, og en fin kano vi kunne bruke. Hyttene så små og søte ut, men fra sjøen så vi at de hadde en underetasje også. Flott utsikt til foss og snødekte fjell, men kunne høre fossen, men ikke når biler kjørte forbi på veien over, jeg var redd de skulle kjørte utfor.

Hyttene sto åpne når de var ledige, så her stoler han på folk, knallbra!

Alt i alt en god opplevelse!

Romtips: Velg hytte 7(?), selv om vi sov i telt!
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Martin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

Hyggelige vertskap. Gode forhold for bading og muligheter for lån av kano og båt. vi bodde 1 natt i hytte 7, bra standard i forhold til pris. Bra beligenheit for turer til Solvorn, Jostedalen og Sognefjellet.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, GuttormK1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Stedet ligger sentralt plassert i Luster kommune, Det er ca 40 km til Sognefjellshytta på Sognefjellet. Ca 60 km til urnes stavkirke med bil rundt Skjolden ( ca 25 km rundt Hafslo hvor en må ta båt over til Urnes ) Ca 4,5 mil til Nigardsbreen som ligger i Jostedalen.Ca 40 km til Sogndal.
Vi har feriert på viki fjordcamping i 20 år på rad. Eier Svein Arne Næss er ett meget hyggelig bekjentskap

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 3050MIF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser