Hadde bestilt rom flere uker på forhånd og bedt spesielt om å få et stille og rolig rom - langt unna heisen. Vi ankom også relativt tidlig på ettermiddagen (ca. kl. 16). Rommet vi fikk viste seg å være rett i nærheten av begge hotellets heiser(!) og vendte i tillegg ut mot Florøs mest trafikkerte gate! Hotellet hadde åpenbart ikke lest våre ønsker i det hele tatt! Ved henvendelse til resepsjonen fikk vi klar beskjed om at hotellet var helt fullt og at vi ikke kunne få bytte. Vi ga oss ikke sånn uten videre og det viste seg da at det faktisk var et alternativ likevel; fortsatt vendt mot et trafikkert kryss, men totalt sett hakket bedre enn det første. Rommet var rent og ryddig, men med en meget sterk og ganske ubehagelig parfymelukt (vaskemiddel?). Rommet hadde relativt nyoppussede overflater, men det kan ikke kamuflere at bygget og rommet er relativt gammelt. Ingen ventilasjon er ganske ubehagelig når vindu må lukkes om natten pga trafikken ute på gata. Betjeningen virket stort sett sure og det var knapt et vennlig smil å se i løpet av det døgnet vi bodde der. At det gikk tomt for kaffe under frokosten (og at det tok tid å fylle på) var på en måte ganske symtomatisk for oppholdet. Heldigvis har Florø andre ting å by på som gjør et opphold i byen severdig.Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 57 75 25 52