Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Hotels.com
Trip.com
USD 170
Vis tilbud
Booking.comUSD 173
Priceline
eDreamsUSD 173
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (136)
Filtrer anmeldelser
136 resultater
Vurdering fra reisende
35
44
42
9
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
44
42
9
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 136 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Vi sov her en natt og det var kjempe fint.vi fikk et strøkent rom og det var ikke noe feil. Personalet var super hyggelige og vi koste oss masse. Dette anbefales til alle. Restauranten under hadde kjempe god mat og det var veldig god stemning hele kvelden. Frokosten var kjempe bra. Det var alt fra varmmat til havregryn. Dette har vært en strålende overnatting.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica Vedvik, General Manager på Comfort Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2021

Hei EmilieSaga!

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig tilbakemelding! :-)

Så hyggelig å lese at dere var så fornøyd med oppholde deres.

Da håper vi at dere kommer igjen neste sommer! :-D

Ha en fortreffelig helg:-)

Med vennlig hilsen
Veronica & team CO Victoria
Comfort Hotel Victoria Florø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Fint og sentralt hotel.
godt og Meget brautval til frokost.
Veldig hyggelig og behjelpelig personale.
Forholdsvis stille på rommet.bra seng og fint bad med dusj.
Bra og ganske rask WIFI,
enkeltt ut og innsjekk.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, bcanoa64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2019 via mobile enheter

I forbindelse med en forretningsreise tok jeg en snartur innom hotellet for å jobbe noen timer og spise middag før flyet mitt skulle frakte meg hjem til Østlandet. Har med andre ord ikke overnattet og min anmeldelse gjelder derfor kun restauranten.

Hotellet har nettopp oppgradert lobby og restaurantsområde. Lekkert etter min smak. Jeg bestilte «Heimlaget burger», dette er den beste burgeren jeg har smakt. Perfekt stekt, så saftig at jeg nesten ble flau. Hamburgerbrødet var perfekt crisp men likevel luftig og godt. Pommes Frites er sjeldent en kulinarisk opplevelse, men disse her var også helt vanvittig gode.

Er veldig glad i burgere og har spist meg rundt land og strand, men Comfortburgeren på Florø overgår dem alle. Tommel opp!

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, larsjorgenH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica V, Front Office Manager på Comfort Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2019

Hei Lars Jørgen!

Vi takker og bukker og bøyer oss i støvet!!!

Tusen takk for en velformulert, sprudlende og morsom tilbakemelding!! :-)
Dette må være den beste feedback`en vi har fått til nå :-)

Og vi har selvsagt delt den på intern siden vår (og facebook), og vi omtaler den nå som byens beste burger ;-) ;-) ;-)

Menyen i vår restaurant er jo hovedsaklig sesongbasert, så denne hjemmelagede burgeren kunne fort blitt byttet ut, men vi har selvsagt tatt en avgjøerlse på at denne herligheten er komt for å bli! ;-)


God Jul til deg og dine :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Florø er kanskje den mest stille byen jeg har besøkt. Byen virker også litt slitt med mange ustelte bygninger og nedlagte butikker. Men man kan ikke dømme hotellet etter det. Hotellet ligger sentralt med gåavstand til hele sentrum. Dessverre var det mye bråk utenfor nattestid fra en nærtliggene nattklubb. Det gikk utover nattesøvnen. Rommene er helt ok. Litt gammelt, men toalettet virker å ha blitt pusset opp i senere tid. Til tross for litt høy pris for overnatting, så fikk man likevel god valuta. Da med tanke på at vi ikke trengte sjekke ut før kl 18 dagen etter (Stor fordel). Noe som passet fint, da båten gikk klokken 17 og vi fikk derfor ekstra tid til å slappe av. Det var helt supert og helt klart det beste med dette hotellet. Ellers hadde baren rikt utvalg, hyggelige ansatte var der og frokosten var god.

Romtips: Dersom det er varmt i været og solen står på, anbefales rom på bakside. Dessverre går dette på bekostning av utsikt.
Dato for oppholdet: august 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Trond H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Veronica Vedvik, Guest Services / Front Office på Comfort Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2021

Hei Trond H!

Først og fremst: tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :-)

Avhengig av hvilken tid på året man besøker denne kystbyen, så kan man treffe på et yrende folkeliv.
Jeg anbefaler å ta turen hit når det er Sildebordshelg - verdens lengste sildebord (og - det er gratis!) i verden, med scenemusikk og god stemning. Etterfulgt av Laksens dag lørdagen etterpå.

Håper å se dere her igjen neste sommer :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019

Comfort Hotel Florø skiller seg ut med store, lyse og pene fellesarealer, preget av sans for design og funksjon. Mange steder å sitte, datamaskiner til bruk for gjestene, spill, bøker og aviser tilgjengelig. Gratis kaffe og kaker i resepsjonen! Da vi var gjester i juli 2019 var deler av fellesarealene i ferd med å bli ferdig pusset opp, med en lekker frokostavdelig og ny uterestaurant. Rommet var enkelt men funksjonelt, badet var rent og sengene gode. Frokosten er ikke overdådig, men du lider absolutt ingen nød. Legg til en dyktig og vennlig stab og en usedvanlig hyggelig pris - da kan det ikke bli mye bedre!

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gunnarpensum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser