Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lokal øl som har suksess også hjemme i Oslo”
Anmeldelse av Vesle Kinn

Vesle Kinn
Vurdert som nr. 4 av 13 Restauranter i Flor
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig bar med alt av KINN men også et bra utvalg av vin.

Valgte planka hvor jeg fikk anbefalt 4 forskjellige sorrter

Blues musikk og kunnskapsrik person bak baren.

Et pålagt besøk hvis man er i by’n

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Moeoslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 10 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Stort utvalg av egenprodusert øl med fantastiske smaker, et sted for folk som liker godt øl og god atmosfære.
Hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2021
Takk, OisteinA1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Kule lokaler og masse utvalg av øl. Typisk bryggeripriser så du får en øl til 100 lappen. Hyggelige ansatte og god atmosfære.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 10celinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020

Hyggelig lite sted med hovedsakelig ølservering og litt smått å spise ved siden av - skinke og ost etc.
Vi satt oss ute i bakgården. den kunne trenge en liten oppussing, litt skitten og ikke så veldig trivelig.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Supert interiør, lun atmosfærer. Godt utvalg av mikrobryggeri øl, egen produksjon og andre. Hyggelig og ølkyndig krovert. Godt ig uvanlig utvalg av musikk.

Dato for besøk: september 2019
Takk, ErlingS112
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Vesle Kinn, så også på

 

Har du vært i Vesle Kinn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.