Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (183)
Filtrer anmeldelser
183 resultater
Vurdering fra reisende
79
79
22
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
79
79
22
1
2
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 183 anmeldelser
Anmeldt 20. oktober 2017

Et hotell med fin beliggenhet, helt i sjøkanten. Det skjer litt i forbindelse med båttrafikk like ved, som er litt artig opplevelse - dersom man trives i maritime omgivelser.
Imøtekommende personale i både resepsjon og restaurant.

Hyggelig opphold.

  • Opphold: oktober 2017, reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, toreb536
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017

Hei Tore.

Tusen takk for din tilbakemelding, kjekt å høyre at du trivst hjå oss:)

Beste helsing
Ine Skjerven
Kontorleiar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2017

Grei parkering rundt hotellet, og en hyggelig innsjekking.
Fikk et romslig rom med fin utsikt over havnen i Florø.
Spiste middag i hotllets restaurant. Lang ventetid på servitør for bestilling. Menyen er noe høyt priset, men god mat.
God søvn i god seng.
Frokosten var grei nok.

  • Opphold: september 2017, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Svein-5038Bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2017

Hei Svein!

Tusen takk for din tilbakemelding, me set stor pris på den.
Ynskjer deg velkommen tilbake:)

Beste helsing
Ine Skjerven
Kontorleiar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2017 via mobile enheter

Ikke veldig fancy eller moderne hotell men helt ok. Greie rom, litt gammelt bad og helt grei seng. Plagsomt med kun "grønnsåpe" å vaske seg med. Litt balsam og shampoo hadde dratt opp.
Frokosten har høy kvalitet og servicen er god!

Best i Florø!

Opphold: september 2017, reiste på forretningsreise
Takk, Jimpec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2017

Hei.

Takk for din tilbakemelding.
Håpar me ser deg snart igjen :)

Beste helsing
Ine Skjerven
Kontorleiar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2017 via mobile enheter

Kom seint til Florø og skulle opp tidleg og vidare ut i øyane utenfor Florø. Hotellet stillte opp med frukostbuffet til kl.6 sjøl om dei normalt ikkje har frukost før 7.30! Det var supert! Rommet var også heilt ok men serviceinnstillinga er det som eg ser pris på!

Opphold: august 2017, reiste alene
Takk, Gry S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017

Kjære Gry.

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding.
Veldig kjekt å høyre at servicen var på topp, det jobbar me med kvar einaste dag.

Velkommen tilbake.

Beste helsing
Ine Skjerven
Kontorleiar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2017

Et godt hotell med flott beliggenhet i sjøkanten. Vennlig, smilende og alltid like imøtekommende personell i resepsjon. God frokost. Rent og ryddig rom.enkelt og grei adkomst dersom du kommer sjøveien. Kort vei til hurtigbåt

  • Opphold: september 2017, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, GEI160349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017

Hei.

Tusen takk for ein fantastisk tilbakemelding, me set utruleg stor pris på det.
Me ynskjer deg velkommen tilbake.

Beste helsing.
Ine Skjerven

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser