Annkrs
Dato for oppholdet: desember 2018
854ines, KontorleiarQuality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 17. des. 2018
Kjære gjest.

Tusen takk for din gode tilbakemelding.
Ynskjer deg ei fantastisk førjulstid.

0.4 km fra Quality Hotel Florø
Kjæledyr tillatt
Lavik Fjord Hotell
60.9 km fra Quality Hotel Florø
35.3 km fra Quality Hotel Florø
Lokale smakar. Historisk miljø.
65.5 km fra Quality Hotel Florø
20.0 km fra Quality Hotel Florø
Se flere hoteller i Flor
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Et meget hyggelig besøk. Resepsjonen svært hyggelig og hjelpsom. Servitøren i restauranten var trivelig, i godt humør og hjelpsom på en travel kveld. Nydelig fiskesuppe. Et besøk kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
8  Takk, lisebjorn
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018

Kjære Lise.
Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding, det betyr veldig mykje for oss.
Ynskjer deg velkommen tilbake.

Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Hadde en fin opplevelse på hotellet. God service på hotellet, og ble fint tatt i mot i resepsjonen av en hyggelig kar. Siden vi reiste med mc fikk vi parkere ved siden av inngangen, slik at nattevakten også hadde et øye dit. Fin gest. Rommet var bra, og gode senger. Kommer gjerne tilbake, men da vil jeg ha ekte bacon til frokost - ikke juksebacon ;-)

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Westfield_no
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2018

Kjære gjest.

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding.
Veldig kjekt å høyre at alt falt i smak, bortsett frå juksebaconet vårt :)

Ynskjer deg ein flott dag vidare.

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Budde ei natt på Quality Hotel Florø.
Kjempeflott beliggenhet ved sjøen, nermeste nabo til hurtigbåtkai og hurtigrutekaien.
Bygd i maritim stil med eindel gamle byggjonstruksjoner som stod igjen etter gammel sjøbu.
Grei betjening, nerme sentrum og god frukost

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, daalvsv

Kjære gjest.

Tusen takk for din gode tilbakemelding, det betyr mykje for oss.
Håpar du tek turen igjen ved ein seinare annledning.

Anmeldt 8. februar 2018 via mobile enheter

Hotellet har god standard, greie rom og god frokost. Største utfordringen er parkering da hotellet har svært begrenset med plasser. Ellers må man stå parkert ute i gatene.
Til tider mye folk som er på seminar og lignende. Noe støy kan oppleves både fra gjester og båttrafikken.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, DanI1622
Ine S, Kontorleiar på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2018

Kjære Dan.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Håpar me ser deg igjen snart.

Anmeldt 18. januar 2018

God service og hyggelig personale, meget velfungerende rom.
Hotellets plassering ved sjøkanten tett på båthavn passer meg ypperlig :-)
Gangavstand til alt Florø har å tilby.
Quality Hotel Florø er helt klart min anbefaling.

Dato for oppholdet: januar 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, OnarE3
Ine S, other på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2018

Kjære gjest!

Tusen takk for ein fantastisk tilbakemelding.
Vi håpar å sjå deg snart igjen.