Kay Even
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Ine Skjerven, MarkedsføringQuality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. aug. 2020
Kjære gjest.

Tusen takk for ein nydeleg tilbakemelding.
Så flott at bryllupsreisen vart ein suksess.

Håpar å sjå dykk her ved ein seinare anledning.

beste helsing, Ine Skjerven.
1.0 km fra Quality Hotel Florø
    0.0 km fra Quality Hotel Florø
    46.0 km fra Quality Hotel Florø
    60.9 km fra Quality Hotel Florø
    35.3 km fra Quality Hotel Florø
    Historic Gloppen Hotel is centrally located in Sandane, in the Nordfjord. The hotel’s traditions go back to 1866 and hospitality and consideration for guests has always been important to us. From the very start salmon fishing was key to our operation. Fishermen still come every summer, but now our firm foucus on local food and vast range of activites, is equally vital for our success.
    65.5 km fra Quality Hotel Florø
    20.0 km fra Quality Hotel Florø
    Se flere hoteller i Flor
    1924 av 235 anmeldelser
    Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Hotellet har en sentral beliggenhet like ved gågata. Vi fikk desverre rom ut mot gata, og ble holdt våkne av mye motorstøy og ungdommer som festet.
    Hotellet har en fin restaurant og fine fellesarealer.
    God frokost, men minus for speilegg som serveres med kun 1 baconskive på toppen.

Dato for oppholdet: august 2020
    Takk, TigerLill1
    Ine Skjerven, Markedsføring på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for din tilbakemelding.
    Beklagar at ungdom og motorstøy holdt ykk opper, desverre er det ikkje alt vi kan fikse :)

Håpar du kjem tilbake ved ein seinare anledning så skal vi prøve å lage ekstra bacon til deg.

Ha ein flott dag vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Booka superior rom samme dag på app, og fekk bekreftelse på standard rom. Sendte melding om dette, og med spørsmål om middag. Fekk raskt tilbakemelding om at rom ville bli ordna, og med tilbod om bord i restauranten. Takka ja til dette.
    Ved ankomst fekk me eit flott rom, og pågangen hadde vore stor at resepsjonen hadde måtta "smetta" oss inn i restauranten. Til middag bestilte me, og fekk raskt servert ei fantastisk fiskesuppe, etterfulgt av ein knallgod klippfisk, akkompanjert av husets gode kvitvin. Kjem gjerne hit att til kjempegod mat og service. Corona får ta skulda for at frukostbuffen var gjennomsnitteleg.

1  Takk, Bomstart

Kjære gjest.

Tusen takk for ei fantastisk tilbakemelding, utruleg kjekt å lese at oppholdet og maten vart ein suksess.

Ynskjer dykk velkomne tilbake.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale.
    Ingen informasjon om at restauranten var full booket eller kom til å bli det ved ankomst.
    Selv superior rom/bad var små for to personer med bagasje for to netter.
    Balkong hadde trengt en omgang med høytrykk spyler.
    Hotellet leverte ut parkeringsbevis, el-bil plassene var opptatt av bensin/diesel biler.
    Mvh
    Jon Olav Hesjedal

Takk, jool-hes
    Ine Skjerven, Markedsføring på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Jon Olav.

Takk for din tilbakemelding.
    Beklagar at du ikkje fekk tilstrekkeleg informasjon ved ankomst vedrørande restauranten.
    Det er for tida stor pågang i restauranten, men det skulle sjølvsagt ha blitt informert om.

Håpar du tek turen tilbake ved ein seinare anledning.

Ynskjer deg ein fortsatt god sommar.

Beste helsing,
    Ine Skjerven.

Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet helt i vannkanten men begynner å bli slitt og vil nok trenge noe renovering fremover. Rommet var ok, sengene greie og dusjen god.
    Koronafrokost var det som gjaldt, Flott at man har fokus på smittevern!
    Gleder meg dog til det blir normalt igjen.
    Litt nedtur at restauranten var stengt på en søndagskveld midt i sommersesongen med såpass mye gjester.

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, Roy50srg
    854ines, Kundeansvarlig på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2020

Hei Roy.

Tusen takk for din tilbakemelding.
    Vi gledar oss over at oppholdet var tilfredstillande, og at du legg merke til vårt fokus på smittevern.
    Satsar på at restauranten er open neste gang du kjem.

Ynskjer deg ein fantastisk sommar!

Beste helsing
    Ine Skjerven

Anmeldt 28. april 2020

Er her under Covid 19, men synes ikke at hotellet har nok tiltak for å forebygge smitte. En antiback i resepsjonen var den eneste jeg fant, det skulle være minst en ved hver dør og heis åpning. Frokosten var Covid 19 innpakket, jeg har sett andre hoteller med bedre løsninger der de kommer ut med mat som en bestiller, her var det innpakket sandwich og kokte egg ( dette bør være bedre)
    resturanten var også forstålig stengt.
    Når jeg var ferdig dusjet så fant jeg kun ett lite håndklede, ingen badehåndkle eller lignende.
    Internett var fra 1600 og utover kvelden helt eller delvis borte, svært dårlig hastighet .

Ellers så er det gode senger, fine rom og renholdet meget bra. Litt ampurtert på grunn av Covid 19 kanskje men håndkle og internetthastighet bør være på plass

Romtips: Jeg hadde 317 og det var helt greit
    Dato for oppholdet: april 2020
    1  Takk, Frode L
    854ines, Kundeansvarlig på Quality Hotel Florø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2020

Kjære Frode.

Tusen takk for din tilbakemelding, vi set stor pris på at du gir oss ein tilbakemelding på dine synspunkter.
    Me arbeidar stadigt med å forbedre oss, og me håpar du kjem tilbake så me kan gi deg eit betre inntrykk.

Beste helsing
    Ine Skjerven