Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat”
Anmeldelse av Bryggekanten

Bryggekanten
Vurdert som nr. 3 av 13 Restauranter i Flor
Beskrivelse: Våre profesjonelle kokkar lagar alt frå grunnen av, og nyttar berre råvarer av god kvalitet. Inspirasjon henter dei både frå norske og utanlandske mattradisjonar, og ikkje minst frå den flotte kystnaturen og ressursane i nærområdet. Maten vår nytast i atmosfæriske lokale, med ei flott utsikt over byen og fjorden – alt til ein hyggeleg pris. Kokkar som servitørar ønskjer deg og dine velkommen til Restaurant Bryggekanten! Restaurant Bryggekanten har kapasitet til kring 90 personar, og har lang og god erfaring med å servere store forsamlingar ved spesielle anledningar, som bryllaup og dåp. Vegg i vegg med restauranten ligg selskapslokalet Haavebua, opprinneleg ei saltebu frå 1800-talet, som har kapasitet til litt over 200 personar.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Våre profesjonelle kokkar lagar alt frå grunnen av, og nyttar berre råvarer av god kvalitet. Inspirasjon henter dei både frå norske og utanlandske mattradisjonar, og ikkje minst frå den flotte kystnaturen og ressursane i nærområdet. Maten vår nytast i atmosfæriske lokale, med ei flott utsikt over byen og fjorden – alt til ein hyggeleg pris. Kokkar som servitørar ønskjer deg og dine velkommen til Restaurant Bryggekanten! Restaurant Bryggekanten har kapasitet til kring 90 personar, og har lang og god erfaring med å servere store forsamlingar ved spesielle anledningar, som bryllaup og dåp. Vegg i vegg med restauranten ligg selskapslokalet Haavebua, opprinneleg ei saltebu frå 1800-talet, som har kapasitet til litt over 200 personar.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Det var bra mat, men ikke noe wow følelse. Du fikk masse mat så man ble mett. Det er mye for pengene. Sørvisen var god

Dato for besøk: juli 2020
Takk, EmilieSaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på Bryggekanten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei Emilie.

Tusen takk for din tilbakemelding.
Håpar du kjem tilbake ved ein seinare anledning.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 33 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Spiste en perfekt kalv ytrefilet med nypoteter og en god Barbaresco til med min kjæreste. Fin beliggenhet ved bryggen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
854ines, Markedsføring på Bryggekanten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære gjest.

Tusen takk for din gode tilbakemelding.
Ha ein fin sommar vidare.

Beste helsing, Ine Skjerven.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2019 via mobile enheter

En gedigen overraskelse! Må være den beste hotellrestauranten jeg har besøkt. Kamskjell til forrett og hjortefilet til hovedrett. Det smakte helt nydelig. Serveringen var hyggelig og rask.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 982haraldg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linda A, Marketing Manager på Bryggekanten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020

Kjære gjest,

Wow! Din tilbakemelding ga oss masse energi, og vi lover at vi skal ta det med oss videre. Håper vi får gleden av å ha deg på besøk hos oss igjen, og at vi kan gi deg en like god opplevelse da. Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig betjening!
Maten er stort sett utsøkt, har vel bare vært middels fornøyd en gang...
Fiskesuppen må prøves

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, helikopterlaila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lina E, Front Office Manager på Bryggekanten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2019

Hei deg!

Tusen takk for fine ord.
Vi er glade for å høre at fiskesuppen vår faller deg i smak!

Hjertelig velkommen tilbake, håper ikke det er lenge til vi ser deg igjen :-)

Hilsen Lina

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2018 via mobile enheter

Tok litt tid før servitøren kom. Intrykket mitt er at kunskap om vin ikke er den beste.
Første rett hadde vi kamskjell og røykelaks.
Røykelaksen får en svak 4 i terningkast.
Kamskjell får 3+ lite smak på begge rettene.
Vinen vi valgte var fra Chianti. Solatio Del Tani. Denne er veldig lett, den var ok men ikke mere enn det.
Hovedrett så hadde vi alle pannesteikt kyllingbryst.
Vi gir denne terningkast 4 . Den var litt tørr og potetstrimlene vi fikk var for mye steikt.
Generellt dårleg oppfølging, ingen etterfylling av vinglass eller spørsmål om ny flaske når vår gjest gikk tom for øl. Og dette er et minus.
Ingen presentasjon av rettene me fekk servert
Dessert var så som så og Irich Coffien var ikke på top 10.
Alt i alt litt skuffende i forhold til forventningene pga annmeldelser i trip advisor etc.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 324clements
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ine S, Kontorleiar på Bryggekanten, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2018

Hei Clement.

Takk for din tilbakemelding.
Først og fremst må eg beklage at det vart ei skuffande oppleving for deg.
Vi skal ta ei grundig gjennomgang med vår avdeling for å kunne yte betre service i framtida.
Håpar du tek turen igjen så vi kan gi deg ei betre oppleving.

Beste helsing
Ine Skjerven
Kontorleiar.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bryggekanten, så også på

 

Har du vært i Bryggekanten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din