Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bare innom for en øl”
Anmeldelse av Hjørnevikbua Restaurant

Hjørnevikbua Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Flor
Prisklasse: USD 18 - USD 43
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Midt i Florø sentrum ligg Hjørnevikbua Restaurant, i det som tidlegare var ei sildebu. Bygget er frå 1870. Restauranten ligg bokstavleg talt i vasskanten. Her får du servert det beste havet kan by på. Vi har menyar basert på lokale råvarer. Velkommen til rike smaksopplevingar i vakre omgjevnader.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi var innom for å bestille bord til middag, men restauranten var full den kvelden. Vi kunne få plass på lekteren, men det skulle være stor fotballkamp på TV og ville ikke sitte der og spise middag. God øl og hyggelig betjening. Kommer gjeren tilbbake een annen gang for å spise

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (148)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 148 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Sentralt beliggande ved sjøkanten i Florø. Litt røff, maskulin atmosfære. Klientellet ser ut til å i stor grad bestå av fotball-fans, fiskarar og oljearbeidarar. Først og fremst ein pub. Litt gatekjøkken preg over rettane på menyen, men med høgare ambisjonsnivå på råvarer, utføring og presentasjon. Fish &chips kan anbefalast.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 890sverres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

På rundtur i Norge og første tur til Florø. Jeg og min kona booket et bord for å sjekke ut en bra restaurant lokalt. Veldig god mat med kamskjell til forrett. Veldig bra og godt. Hovedrett var en breiflabb fra Batalden. Lokal mat som var helt fantastisk. En hyggelig kveld.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
17  Takk, frantsv2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste indrefilet og reinsdyr. Fantastisk mat og hyggelig og oppmerksom betjening. Koselig lokale. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, knuthaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat. Har spist fish and chips der to ganger og det smaker nydelig. Min kollega spiste reinsdyr og han var også vilt begeistret . Vi avsluttet måltidet med irish cofee som også smakte fabelaktig godt anbefaler på det varmeste

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Reidun E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hjørnevikbua Restaurant, så også på

 

Har du vært i Hjørnevikbua Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din