Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted”
Anmeldelse av Hjørnevikbua Restaurant

Hjørnevikbua Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Flor
Prisklasse: USD 14 - USD 34
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Midt i Florø sentrum ligg Hjørnevikbua Restaurant, i det som tidlegare var ei sildebu. Bygget er frå 1870. Restauranten ligg bokstavleg talt i vasskanten. Her får du servert det beste havet kan by på. Vi har menyar basert på lokale råvarer. Velkommen til rike smaksopplevingar i vakre omgjevnader.
Anmeldt 1. september 2021 via mobile enheter

Spiste blåskjell med pommes i baren. Hyggelig og blid serveringsdame, som opptrådte veldig korrekt og profesjonell ovenfor en gjest som tydeligvis hadde begrenset adgang. Koselig uteservering på lekteren når været er rett.

Dato for besøk: september 2021
Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 150 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Eit godt glas rødvin lekteren før middag i 2.etg. hyggelig betjening og fantastisk plassering midt i sentrum.
Breiflabb og Kveite, fantastisk. Dyktig kokk og flinke servitører.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 261runes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Trivelig restaurant i Florø sentrum. Bestilte kamskjell og breiflabb, begge deler fantastisk godt. Fikk servert en Chablis som var perfekt temperert og meget god. Veldig hyggelig, oppmerksom og serviceminded servitør (engelsktalende). Helt greit prisnivå i forhold til kvalitet og opplevelse. Kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, gjbrg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Vi fikk et bord uten bestilling.Spiste 3 retters måltid.Kamsjell til forett, Breiflabb til hovedrett og dessert med plomme.Det smakte nydelig.Hyggelig personale som gav god service.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, MaBiKrLa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Skuffende.

Vi valgte denne restauranten da den lå øverst på Trip Advisor og hadde en innbydende meny med mange sjøretter.

Noen av de ansatte var lite tilstedeværende, og det tok lang tid før vi fikk bestille verken drikke eller mat. Betalingen måtte de også ha på forskudd.

Da vi etterspurte maten etter nærmere 50 minutter ventetid, fikk vi beskjed om at «det skal vanligvis ikke ta så lang tid» og VIPPS - to minutter senere stod rettene på bordet.

Jeg forestiller meg at maten her ER god. Men våre retter bar stort preg av å ha blitt glemt av servitøren. De har trolig stått lenge under en varmelampe for de var lunka, men alt av grønnsaker og poteter var inntørket og triste.

Skuffende opplevelse.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 479marthej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hjørnevikbua Restaurant, så også på

 

Har du vært i Hjørnevikbua Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.