Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Digg, men dyrt!”
Anmeldelse av Godt Brød Eiganes

Godt Brød Eiganes
Vurdert som nr. 4 av 14 Bakeri i Rogaland
Kjøkken: Hurtigmat
Middagsalternativer: Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Spiste sandwicher, som var ferske og gode. Godt utvalg av vegetaralternativer som var godt komponert og ikke bare et resultat av at kjøttet var tatt vekk. Litt i dyreste laget riktig nok!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hegehm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (31)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 31 anmeldelser

Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Veldig godt bakverk, vanligvis bra utvalg i pålegg og tilbehør, litt dårlig utvalg i drikke, men skamløst dyrt!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

God mat, flott service og hyggelig betjening. Elsker brødene spesielt surdeigsbrød med spelt. Påsmurt en lørdagsmorgen er også en godmog sunn frokost.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Erlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. april 2018

Fin atmosfære og kjekt at det går an å sitte ute når været tillater det. Bakervarene er aldeles nydelige og sandwichene er fantastiske. Rett og slett en lun koselig plass å spise om en vil bort fra støyen midt i sentrum.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Helge Berge N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. april 2018

Og den beste chai latte i by'n
De har og allverdens gode bakverk, både søtt og sundt, godt og farlig godt.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Godt Brød Eiganes, så også på

 

Har du vært i Godt Brød Eiganes? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.