Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig kjekk omvisning med”
Anmeldelse av Flor & Fjære

Flor & Fjære
Vurdert som nr. 138 av 548 Restauranter i Rogaland
Beskrivelse: Restaurant på Sør-Hidle i Ryfylke, i nydeleg, variert og særprega blomstrande hage med alt frå somarblomstrar og stauder til palmer og eksotiske planter. Frå restauranten kan ein nyte god mat med flott utsikt over fjorden. Kjøkkensjefen byr på velsmakande rettar frå heile verda laga av dei beste lokale råvarene (restaurantturar for 1-40 personar). Som gjest blir du ynskja velkomen med ein omsyning i hagen med gode råd om hage som gir glede og inspirasjon!  Eigne tilbod til grupper, foreiningar og lag. Ferdig pakke, skreddarsydde løysingar og kombinasjonsturar med besøk andre stadar i Ryfylke, valet er ditt! Ope måndag til laurdag (mai - september).
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant på Sør-Hidle i Ryfylke, i nydeleg, variert og særprega blomstrande hage med alt frå somarblomstrar og stauder til palmer og eksotiske planter. Frå restauranten kan ein nyte god mat med flott utsikt over fjorden. Kjøkkensjefen byr på velsmakande rettar frå heile verda laga av dei beste lokale råvarene (restaurantturar for 1-40 personar). Som gjest blir du ynskja velkomen med ein omsyning i hagen med gode råd om hage som gir glede og inspirasjon!  Eigne tilbod til grupper, foreiningar og lag. Ferdig pakke, skreddarsydde løysingar og kombinasjonsturar med besøk andre stadar i Ryfylke, valet er ditt! Ope måndag til laurdag (mai - september).
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Utrolig kjekk omvisning med humoristisk guide! Maten har fått dårlig omdømme etter buffeen la ned pga korona.. MEN det må jeg motsi, som kokk selv må jeg si at maten overgikk all forventning! Fantastisk fiskesuppe til forett, og en enda bedre hovedrett. Alle smakene gikk harmonisk sammen. Også til hagen, eneste ordet som passer vil være: paradis❤️ eksepsjonelt nydelig

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, victoriariikola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 33 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig hage som åpenbart er det store trekkplasteret. Ville ikke reist i dårlig vær. God fiskesuppe til forrett og nydelig svinenakke og kylling til hovedrett. Kuleis til dessert var kanskje en litt vel enkel løsning den stive prisen tatt i betraktning.

Dato for besøk: august 2020
Takk, TrailBlazer464488
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Denne kvelden svarte i høyeste grad til forventningene etter flere anbefalinger fra slekt og venner. En strålende båttur fra Stavanger til Sør-Hidle var en fin opptakt til det som ventet oss i skjærgården: På ei karrig øy har en entusiastisk gartnerfamilie klart å skape et eksotisk og nærmest uvirkelig blomsterparadis. Med dagens leder som guide, ble omvisningen en uforglemmelig opplevelse. En tre-retters gourmet-middag avrundet kvelden, før vi returnerte i solnedgangen. Dette ble en opplevelse som virkelig ga «valuta for pengene» !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, janegila2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

1400,- for denne pakka er en rip-off av dimensjoner. Fantastiske hager og et veldig fint sted, men maten var noe masseprodusere greier som ikke under noen som helst omstendighet holdt mål. (Når de legger forventningene til at dette skal være bra)

Fiskesuppa var «Ok» men kokt alt for lenge slik at fettet i fløten hadde skilt seg. Hovedretten var svinenakke og kylling. Ingen av delene var spesielt bra. Svinenakken var hard i konsistensen og slintrete, kyllingen var en liten bit med fettete lårkjøtt. Det hele toppet seg med to omtrent uspiselige sauser. Det var for så vidt relativt pent dandert, men middagen var heller ikke skikkelig varm.

Desserten var is... Helt vanlig standard billig kuleis Fra Henning Olsen. Kunne riktignok spise så mye du ville. Men når de tar betalt for dette som gourmet mat skal man forvente noe mer enn dette tullet.

Oppsummert:

Transport til øya og hagen: terningkast 6.

Matopplevelsen: terningkast 2. (Potetene trekker opp, samt at fiskesuppa ikke smakte så «galt» Men for all del, noen stor høydare var ikke den heller)

Pris for totalpakka: terningkast 1.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tompetterk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

De hadde reklamert med gourmet-middag på Flor og Fjære, men det ble en skuffelse. Fiskesuppa var grei, og det hjembakte brødet godt, men hovedretten holdt ikke mål. Vi fikk servert ovnsbakt lokal kylling og svinenakke med søtpotet og rødbeter, spinat suffle med tomat og Fanaost urtesaus fra Peru og ingefærsky.
Svinenakken var full av slintrer og fett, har heller aldri spist en kylling med så mye fet, smakløst.
Perusausen passet dårlig til dette, spinat suffleen var best , men den kunne også ha hatt mer smak.
Dette var en skuffelse etter det store opplevelsen det var å gå rundt blomsterhavet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Flor & Fjære, så også på

 

Har du vært i Flor & Fjære? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din