Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset mat, men greit sted.”
Anmeldelse av Phileas Fogg

Phileas Fogg
Vurdert som nr. 30 av 234 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 29 - USD 39
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2021 via mobile enheter

Morsomt konsept med temaer fra forskjellige land . Vi satt i en togkupé og trivdes godt med det. Maten var overpriset iforhold til hva man fikk. Ikke så mye mat og litt kjedelig. Bestilte indrefilet som ble litt mer stekt enn medium som bestilt . De fløtegratinerte potetene var tørre.Hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Lill-Karin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (672)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 672 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Moules frites her er nydelig! Artig interiør og hyggelig og serviceinnstilt betjening. Bestill bord i forkant. Helt fullt på en mandag!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Nina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juni 2021

Nydelig mat, blid og koselig personalet i en behagelig miljø. Full pott fra en god og mett Bergenser

Dato for besøk: juni 2021
Takk, kariw993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. februar 2021 via mobile enheter

Ypperlig service, hyggelig, kelnere som er meget proffe og språkdyktige, meget bra ! Maten er god, og gode porsjoner, men trenger mer proff presentasjon av maten, ikke bare « slenge på tallerken». Meny trenger endringer & fornying, samme meny i 2-3 år ? kjedelig.

Dato for besøk: desember 2020
2  Takk, pa-hjetl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2020

Helt ok+ plass og spise på, minner litt om Egon i atmosfæren. Tingene som skiller Egon og PF er mat kvaliteten! Kvaliteten på mat kan ikke sammenlignes engang! Veldig god mat men trekkes litt ned på service og pris!

Dato for besøk: november 2019
Takk, KevinTve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Phileas Fogg, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Phileas Fogg? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.