Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Zhong's Kitchen

Zhong's Kitchen
Vurdert som nr. 60 av 239 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 3 - USD 13
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. januar 2019

Nydelig mat! Jeg har aldri fått dårlig mat hos Zhong og jeg bestiller ofte mat derfra :)
Anbefales .

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, torepang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 29 anmeldelser

Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Zhong legger en genuint stor vekt på kvalitet både i service og i mat. Stedet har noen sitteplasser, men er beregnet til takeaway.

Dette er desidert favorittstedet for asiatisk mat i Stavanger og førstevalget for overtidsmat.

Protip: Håvards kylling (secret menu)

Dato for besøk: november 2018
Takk, anitapai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. januar 2018 via mobile enheter

Hadde gode hjemmelagde nudler, friterte kongereker med sataysaus og våruller. Alt var veldig bra.

Takk for maten!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Erik F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. oktober 2017

Egentlig et merkelig sted. Knøttlite, kun en ansatt, mest takeaway, anstendige priser. Ja, litt som « hei kom og hjelp meg». Likevel, veldig god takeaway mat. Rikelig og smakfullt. Men, jeg ville ikke satt meg ned og spist der. Til det, var plassen for liten og litt rotete. Hyggelig kokk, gjorde at jeg helt sikkert tar en ny omgang hentemat.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Ei H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2017

Spiser her i lang tid, individuell smak utenom standard smaken levert i alle andre main-stream kina restauranter. Restauranten er liten og enkelt, men maten er full av smak og gjør dette til det beste stede til å spise kinamat i Stavanger. Personlig favoritt: Pad Thai med biff og sterk, kan kun anbefales!

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Juergen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Zhong's Kitchen, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Zhong's Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.