“Lite allergivennlig og dyrt”
Anmeldelse av Villa 22 Trattoria & Bar

Villa 22 Trattoria & Bar
Vurdert som nr. 31 av 321 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Menyen består hovedsakelig av kun pizza og pasta, og selv om vi er i 2018 klarer ikke Villa 22 å gi noen allergivennlige alternativer. Kun tre middagsretter på menyen som er glutenfrie. Skuffende.
Veldig dyrt.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, solveigt687

Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 4 venninner her å spiste lunch før jul. De må lære opp servitørene sine bedre. Det var en veldig ung kvinnelig servitør, som skjeldent hun kom bort til bordet vårt. Mine venninner bestilte sjømat pasta som var så salt at de ikke klarte å spise den. Da vi sa ifra kranglet de på at retten skulle være god og at kokken hadde smakt på den. Vi fikk tilslutt tilbud om en pizza, men det tok veldig lang tid før de fikk den og når vi skulle betale så ville de ha betaling for både pizza og den pasta retten vi sendte ut igjen? Dette var rett og slett dårlig. Anbefales ikke.

Takk, Bowenelizabeth
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Var her for noen måneder siden, og ville besøke stedet på ny. Vi ble absolutt ikke skuffet. Er det italiensk pizza du vil ha, da kan denne plassen trygt anbefales.

Takk, Roy S
Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Spiste med barnebarn. Var 5 stk. Fire spiste ulike pizzaer, alle fornøyde. En hadde en forret av pasta med fyll i skalldyrkraft med brød. Fantastisk smak. Blide kelnere, god stemning, effektivt.

Takk, kpmeling
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Tam pizza, noe mer spennende på tradisjonelle italienske retter selv om det er litt fantasiløst med hensyn til tilbehøret.
Skal ha pluss for bra vinutvalg selv om de kostbare vinene ikke helt står i stil til maten som serveres.
Uansett, Ikke hverdagskost at husets vin er en sivilister.

Takk, tomvidarl

Reisende som så på Villa 22 Trattoria & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Villa 22 Trattoria & Bar? Del dine erfaringer!