Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pass på at du/dere får bord”
Anmeldelse av Villa 22 Trattoria & Bar

Villa 22 Trattoria & Bar
Vurdert som nr. 33 av 225 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Pass på at du/dere får bord i 1 etg, da det er hyggeligst der. God forrett med ost og Parma . Hovedrett pasta med krabbe var også meget bra. Pizza Parma kunne ned fordel vært litt mer Tasty. Helt greit.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, janmh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (480)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 480 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020

Vi var 4 stykker som spiste fantastisk god pizza. Store gode brødkanter på pizzaen som hadde blåst seg opp og smakte herlig. Koselig lokale og mulighet til å sitte ute.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 694vibekes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Til tross for mye å gjøre ble vi godt mottatt av en oppmerksom og imøtekommende servitør. Vi bestilte 3 ulike pizzaer og alle var veldig gode. Maten kom forholdsvis raskt. Grei ordning med bestilling og betaling via app, men å skulle gi tips før man har smakt maten blir feil.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marianns01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her for lunsj.
Knallbra salat til kona, de taklet tilpassninger godt. En av de bedre pizza med parmaskinke jeg har fått.
Enkelt, god mat, grei pris gir topp score fra meg.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, P9516PJfrankh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020

Vi var her en mandag og da var den kun pizza på menyen, begrenset meny pga corona begrensinger. Ett artig konsept mht bestilling og betaling, perfekt tilpasset i disse corona tider. En innholdsrik pizza meny, vi valgte Pizza Pesto og Pizza Capriccosa. Smakte fantastisk godt, en av de beste pizza vi har spist på restaurant. Synd der ikke var en dessertmeny å velge i den dagen. Serviceminded betjening i hyggelig omgivelser. Her kommer vi gjerne igjen og kan varmt anbefale restauranten.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nina H W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa 22 Trattoria & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Villa 22 Trattoria & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din