“Dårlig service ”
Anmeldelse av Villa 22 Trattoria & Bar

Villa 22 Trattoria & Bar
Vurdert som nr. 34 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Treg betjening i en nesten tom restaurant. Brukte lang tid på servering, slik at forrett og hovedrett kom samtidig.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 856henriettel

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Bestilt bord på nett etter å ha hørt om stedet av en tidligere kollega. Nydelig mat, både carpaccio ravioli og pasta campanelle anbefales. Effektiv servering, hyggelige ansatte og god atmosfære. Kommer absolutt tilbake. Verdt et besøk om du er i Stavanger.

2  Takk, synnevaag
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Menyen lett tilgjengelig på utsiden av restauranten. Bestilling via App var OK og sparte tid totalt sett. Vi bestilte Carpaccio med kapers og Parmesan ost og Cesar salat med bacon og kylling. Begge rettene smakte meget bra, men er man sulten vil jeg anbefale Cesar salaten. Fin og maritim plassering i vågen i Stavanger. Hyggelig servitør.

Takk, stigs152
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Pizza veldig god. Service grei, må bestille alt på telefon som gikk fint. Hvis man ikke er altfor sulten går det fint an å dele en pizza!

2  Takk, isabelberntsen
Anmeldt 4. august 2020

Vinen vi bestilte smakte dårlig. Vi påpekte dette, men fikk beskjed om at vinen smakte som den skulle, og vi fikk ikke ny vin. Dette ødela selvsagt opplevelsen vår. Maten var god, men oppleves feil å betale tips via app før du får den! Hadde aldri tipset mht servicen vi opplevde!

Takk, kristinkT1239LE

Reisende som så på Villa 22 Trattoria & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Villa 22 Trattoria & Bar? Del dine erfaringer!