Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service ”
Anmeldelse av Villa 22 Trattoria & Bar

Villa 22 Trattoria & Bar
Vurdert som nr. 35 av 227 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Treg betjening i en nesten tom restaurant. Brukte lang tid på servering, slik at forrett og hovedrett kom samtidig.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 856henriettel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (493)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 493 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Bestilt bord på nett etter å ha hørt om stedet av en tidligere kollega. Nydelig mat, både carpaccio ravioli og pasta campanelle anbefales. Effektiv servering, hyggelige ansatte og god atmosfære. Kommer absolutt tilbake. Verdt et besøk om du er i Stavanger.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, synnevaag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Menyen lett tilgjengelig på utsiden av restauranten. Bestilling via App var OK og sparte tid totalt sett. Vi bestilte Carpaccio med kapers og Parmesan ost og Cesar salat med bacon og kylling. Begge rettene smakte meget bra, men er man sulten vil jeg anbefale Cesar salaten. Fin og maritim plassering i vågen i Stavanger. Hyggelig servitør.

Dato for besøk: august 2020
Takk, stigs152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Pizza veldig god. Service grei, må bestille alt på telefon som gikk fint. Hvis man ikke er altfor sulten går det fint an å dele en pizza!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, isabelberntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Vinen vi bestilte smakte dårlig. Vi påpekte dette, men fikk beskjed om at vinen smakte som den skulle, og vi fikk ikke ny vin. Dette ødela selvsagt opplevelsen vår. Maten var god, men oppleves feil å betale tips via app før du får den! Hadde aldri tipset mht servicen vi opplevde!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kristinkT1239LE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa 22 Trattoria & Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Villa 22 Trattoria & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din