Rieko van S
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. nov. 2018via mobile enheter
Olle A, General ManagerThon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. nov. 2018
Kjære Rieko van S,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Godt å høre at dere hadde det fint hos oss og at mine kolleger tok godt være på dere. Vi jobber målrettet for å gi alle våre besøkende personlige og genuine serviceopplevelser og det er alltid veldig hyggelig når vi får tilbakemeldinger på at gjort klart å gjøre nettopp det. Også trivelig at du løfter frem frokosten og vårt fokus på mat.

Takk for at du bodde hos oss og hjertelig velkommen tilbake igjen ved senere anledning.

3.3 km fra Thon Hotel Stavanger
0.4 km fra Thon Hotel Stavanger
0.3 km fra Thon Hotel Stavanger
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 5. november 2018

Var her i forbindelse med jobben. Trivelig hotell med intimfølelse. Pluss med flybuss som stopper rett bortenfor. Hyggelig og service innstilt personale. Fantastisk bra frokost med bra utvalg. Fikk ikke testet kveldsmat der men at de i det hele tatt har kveldsmat er et stoort pluss, og kan ikke tenke meg noe annet enn at betjeningen serverer god kvelds mat også. Rommet var velholdt, og møbleringen rundt i hotellet var også med å sette en ekstra spiss på det hele.
Utrolig fornøyd og anbefaler hotellet :)

Takk, Øystein Dyb H
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Øystein Dyb H,

Tusen takk for din anbefaling!
Kjempehyggelig å høre at du hatt det fint hos oss og at både værelser, fasiliteter og ikke minst mat og service har bidratt til at god totalopplevelse. Vi jobber mye med mat og service og det er meget trivelig at det blir verdsatt og tatt godt imot.

At du også liker interiøret og møblementet vårt er utrolig gøy.
Vi håper å få velkomne deg tilbake til oss i fremtiden.

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Topp hotellopplevelse ved Thon Hotel i Klubbgata. Bodde i suiten i 4. Etg. - nyoppusset, delikat, praktisk og super på alle måter. Kjempefin når man er tre personer. Vi opplevde topp service, kjempegod frokost med hjelpsomme, flinke og serviceinnstilt personell. Sååå hyggelig når man opplever flinke og serviceinnstilte hotelfolk, som yter god service og gode opplevelser for gjestene.

Takk, Flyer398351

Kjære Flyer398351,

Takk for din fine kommentar.
Utrolig hyggelig å lese hvordan dere hatt det hos oss, akkurat sånn vi ønsker at våre gjester skal ha det.
Vi jobber mye med mat og ikke minst service og det er gøy å se at fokuset gir gode resultater for våre gjester.

Jeg skal med glede bringe dine fine ord videre til mine kolleger.
Hjertelig velkommen tilbake igjen ved sener anledning.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Her har andre hoteller mye og lære av disse.
Følelsen i fra du kommer til du reiser er unik til hotel å være.

Starte ankomsten med fantastisk hyggelig betjening i resepsjonen !

Små men veldig flotte og rene rom med tidenes dusj 👍
Smart TV, Bose høytaler m/Bluetooth.

Kveldsmat - God og variert mat for en hver. hyggelig betjening som passer på at det er rent og fint hele tiden.
Servere som regel en suppe , brødmat og en varmrett.

Frokost - Her tar jeg av min hatt.
Utvalget er enormt. Ferskt og godt.
Service nivået til ansatte er fantastisk. Smilende og hyggelige ansatte.
trekker spesielt frem ei som er i fra Finland. Hun bidrar til at jeg får en veldig god start på dagen. selvfølgelig alle de andre også. Disse folkene bør "sjefen" gi en liten ekstra oppmerksomhet :)

Utsjekk hurtig og enkelt.

Kommer selvfølgelig tilbake :)

Takk, toreh565

Kjære Tore H,

Tusen takk for en flott tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Kjempehyggelig å høre at du er så fornøyd med alt og at du virkelig verdsetter både våre fasiliteter, maten og ikke minst mine dyktige kolleger.

Vi har som mål å levere unike og genuine serviceopplevelser til våre gjester og ord som dine bekrefter at vi klarer det. Utrolig motiverende, tusen takk!

Jeg skal stolt lese opp dine fine ord for mine kolleger.
Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Nyoppusset fint Hotel med gode senger, smart TV , BT høyttaler for å høre på musikk, minibar, deilig dusj osv!

Kveldsmat i fresh lounge, flott frokost, hyggelige ansatte.

Bor her neste gang det blir tur til Stavanger også!

Takk, alexandero420
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Kjære alexander o,

Tusen takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Godt å høre at du likte hotellet, våre fasiliteter og service tilbud.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Fint og rent rom, deilig frokost, god kveldsmat, god service, prima beliggenhet. Hotellet er sikkert ikke det mest estetisk vakre i Stavanger men alt deg andre veier opp for det. Alt i alt en topp opplevelse. Vi storkoste oss. Kommer gjerne tilbake hit ved neste Stavanger-besøk.

2  Takk, 741cecilien

Kjære Cecilie N,

Tusen takk for deres opphold.
Kjempehyggelig å høre at alt falt i smak og at dere er fornøyde med oppholdet.
Vi setter pris på dine fine ord og for at du tok deg tiden til å gi oss en tilbakemelding.

Håper å velkomne dere tilbake snart igjen.