Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 229
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 23.10.21
Booking.com
USD 230
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 22.10.21
ZenHotels.com
USD 182
Vis tilbud
Hotels.comUSD 230
eDreamsUSD 230
PricelineUSD 242
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (685)
Filtrer anmeldelser
685 resultater
Vurdering fra reisende
552
107
14
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
552
107
14
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
119124 av 685 anmeldelser
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Veldig god helhetsopplevelse under vårt helgeopphold på Thon Hotel Stavanger. Fine rom i litt andre farger enn man ofte ser, og med et stort og godt bad. Super beliggenhet. To ting må spesielt fremheves: Alle medarbeidere var særdeles vennlige og imøtekommende, og frokostbuffeten var topp. Utvalget var stort og kvaliteten veldig god, med skikkelig kaffe, ferskpresset appelsinjuice og mange lokale produkter.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Rieko van S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Kjære Rieko van S,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Godt å høre at dere hadde det fint hos oss og at mine kolleger tok godt være på dere. Vi jobber målrettet for å gi alle våre besøkende personlige og genuine serviceopplevelser og det er alltid veldig hyggelig når vi får tilbakemeldinger på at gjort klart å gjøre nettopp det. Også trivelig at du løfter frem frokosten og vårt fokus på mat.

Takk for at du bodde hos oss og hjertelig velkommen tilbake igjen ved senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Var her i forbindelse med jobben. Trivelig hotell med intimfølelse. Pluss med flybuss som stopper rett bortenfor. Hyggelig og service innstilt personale. Fantastisk bra frokost med bra utvalg. Fikk ikke testet kveldsmat der men at de i det hele tatt har kveldsmat er et stoort pluss, og kan ikke tenke meg noe annet enn at betjeningen serverer god kvelds mat også. Rommet var velholdt, og møbleringen rundt i hotellet var også med å sette en ekstra spiss på det hele.
Utrolig fornøyd og anbefaler hotellet :)

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Øystein Dyb H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Øystein Dyb H,

Tusen takk for din anbefaling!
Kjempehyggelig å høre at du hatt det fint hos oss og at både værelser, fasiliteter og ikke minst mat og service har bidratt til at god totalopplevelse. Vi jobber mye med mat og service og det er meget trivelig at det blir verdsatt og tatt godt imot.

At du også liker interiøret og møblementet vårt er utrolig gøy.
Vi håper å få velkomne deg tilbake til oss i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Topp hotellopplevelse ved Thon Hotel i Klubbgata. Bodde i suiten i 4. Etg. - nyoppusset, delikat, praktisk og super på alle måter. Kjempefin når man er tre personer. Vi opplevde topp service, kjempegod frokost med hjelpsomme, flinke og serviceinnstilt personell. Sååå hyggelig når man opplever flinke og serviceinnstilte hotelfolk, som yter god service og gode opplevelser for gjestene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Flyer398351
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Flyer398351,

Takk for din fine kommentar.
Utrolig hyggelig å lese hvordan dere hatt det hos oss, akkurat sånn vi ønsker at våre gjester skal ha det.
Vi jobber mye med mat og ikke minst service og det er gøy å se at fokuset gir gode resultater for våre gjester.

Jeg skal med glede bringe dine fine ord videre til mine kolleger.
Hjertelig velkommen tilbake igjen ved sener anledning.

Med vennlig hilsen
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Her har andre hoteller mye og lære av disse.
Følelsen i fra du kommer til du reiser er unik til hotel å være.

Starte ankomsten med fantastisk hyggelig betjening i resepsjonen !

Små men veldig flotte og rene rom med tidenes dusj
Smart TV, Bose høytaler m/Bluetooth.

Kveldsmat - God og variert mat for en hver. hyggelig betjening som passer på at det er rent og fint hele tiden.
Servere som regel en suppe , brødmat og en varmrett.

Frokost - Her tar jeg av min hatt.
Utvalget er enormt. Ferskt og godt.
Service nivået til ansatte er fantastisk. Smilende og hyggelige ansatte.
trekker spesielt frem ei som er i fra Finland. Hun bidrar til at jeg får en veldig god start på dagen. selvfølgelig alle de andre også. Disse folkene bør "sjefen" gi en liten ekstra oppmerksomhet :)

Utsjekk hurtig og enkelt.

Kommer selvfølgelig tilbake :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, toreh565
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Tore H,

Tusen takk for en flott tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Kjempehyggelig å høre at du er så fornøyd med alt og at du virkelig verdsetter både våre fasiliteter, maten og ikke minst mine dyktige kolleger.

Vi har som mål å levere unike og genuine serviceopplevelser til våre gjester og ord som dine bekrefter at vi klarer det. Utrolig motiverende, tusen takk!

Jeg skal stolt lese opp dine fine ord for mine kolleger.
Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Nyoppusset fint Hotel med gode senger, smart TV , BT høyttaler for å høre på musikk, minibar, deilig dusj osv!

Kveldsmat i fresh lounge, flott frokost, hyggelige ansatte.

Bor her neste gang det blir tur til Stavanger også!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, alexandero420
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Kjære alexander o,

Tusen takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Godt å høre at du likte hotellet, våre fasiliteter og service tilbud.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser