Drmoppdager
Dato for oppholdet: januar 2019
Olle A, General ManagerThon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. jan. 2019
Kjære Adventures67,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding.
Høres ut som du hatt det fint hos oss og at både mine flinke kolleger og våre fasiliteter har bidratt til å gjøre det opphold positivt. Vi jobber mye med service og mat og det er alltid veldig hyggelig når det blir lagt merke til.

Vi håper å velkomne deg snart igjen.

Kjæledyr tillatt
0.3 km fra Thon Hotel Stavanger
Kjæledyr tillatt
1.9 km fra Thon Hotel Stavanger
0.5 km fra Thon Hotel Stavanger
Quiet, central location. 5 mins from Preikestolen ferry.
3.3 km fra Thon Hotel Stavanger
Go to your Happy Price
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Nytt og fresh hotell. Dette er et hotell i særklasse med fantastisk frokost (en hel vegg med glutenfrie produkter), kveldsbuffet og topp service. Vi fikk f.eks. tilbud om ulike kaffealternativer ved frokostbordet, og kaffen ble uoppfordret servert med et glass vann ved siden av. Dette er små detaljer som betyr mye for totalopplevelsen.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, JoagEgersund_Norway
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære JoagEgersund_Norway,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Utrolig trivelig å høre hvor fornøyde dere er med ert opphold. Vi forsøker alltid overstige gjesten forventninger og gjøre vår service så personlig som mulig og det er veldig gøy når det gir så positive resultat.

Takk for oppholdet og hjertelig velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Har veldig fornøyd med rommet, og enda mer med frokosten som var eksepsjonelt bra. Virkelig å anbefale. Sentralt beliggende og god service var også veldig bra. Må understreke hvor god frokosten var, personellet serverte til og med kaffe ved bordet.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, richardstake
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Kjære Richard S,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Godt å høre at du hatt det fint hos oss og at du verdsetter både frokosten og servicen. Det er to av de områdene vi har mye fokus på og det er kjempehyggelig at det blir merket.

Vi håper du kommer tilbake til oss igjen i fremtiden.

Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Veldig god helhetsopplevelse under vårt helgeopphold på Thon Hotel Stavanger. Fine rom i litt andre farger enn man ofte ser, og med et stort og godt bad. Super beliggenhet. To ting må spesielt fremheves: Alle medarbeidere var særdeles vennlige og imøtekommende, og frokostbuffeten var topp. Utvalget var stort og kvaliteten veldig god, med skikkelig kaffe, ferskpresset appelsinjuice og mange lokale produkter.

Takk, Rieko van S
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2018

Kjære Rieko van S,

Tusen takk for din fine tilbakemelding.
Godt å høre at dere hadde det fint hos oss og at mine kolleger tok godt være på dere. Vi jobber målrettet for å gi alle våre besøkende personlige og genuine serviceopplevelser og det er alltid veldig hyggelig når vi får tilbakemeldinger på at gjort klart å gjøre nettopp det. Også trivelig at du løfter frem frokosten og vårt fokus på mat.

Takk for at du bodde hos oss og hjertelig velkommen tilbake igjen ved senere anledning.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 5. november 2018

Var her i forbindelse med jobben. Trivelig hotell med intimfølelse. Pluss med flybuss som stopper rett bortenfor. Hyggelig og service innstilt personale. Fantastisk bra frokost med bra utvalg. Fikk ikke testet kveldsmat der men at de i det hele tatt har kveldsmat er et stoort pluss, og kan ikke tenke meg noe annet enn at betjeningen serverer god kvelds mat også. Rommet var velholdt, og møbleringen rundt i hotellet var også med å sette en ekstra spiss på det hele.
Utrolig fornøyd og anbefaler hotellet :)

Takk, Øystein Dyb H
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære Øystein Dyb H,

Tusen takk for din anbefaling!
Kjempehyggelig å høre at du hatt det fint hos oss og at både værelser, fasiliteter og ikke minst mat og service har bidratt til at god totalopplevelse. Vi jobber mye med mat og service og det er meget trivelig at det blir verdsatt og tatt godt imot.

At du også liker interiøret og møblementet vårt er utrolig gøy.
Vi håper å få velkomne deg tilbake til oss i fremtiden.

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Topp hotellopplevelse ved Thon Hotel i Klubbgata. Bodde i suiten i 4. Etg. - nyoppusset, delikat, praktisk og super på alle måter. Kjempefin når man er tre personer. Vi opplevde topp service, kjempegod frokost med hjelpsomme, flinke og serviceinnstilt personell. Sååå hyggelig når man opplever flinke og serviceinnstilte hotelfolk, som yter god service og gode opplevelser for gjestene.

Takk, Flyer398351

Kjære Flyer398351,

Takk for din fine kommentar.
Utrolig hyggelig å lese hvordan dere hatt det hos oss, akkurat sånn vi ønsker at våre gjester skal ha det.
Vi jobber mye med mat og ikke minst service og det er gøy å se at fokuset gir gode resultater for våre gjester.

Jeg skal med glede bringe dine fine ord videre til mine kolleger.
Hjertelig velkommen tilbake igjen ved sener anledning.