Tonje H
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. jan. 2019via mobile enheter
Olle A, General ManagerThon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. feb. 2019
Kjære Tonje H,

Takk før din flotte tilbakemelding.
Kjempehyggelig å høre at dere hatt det fint hos oss og at både mat, fasiliteter og service har levd opp til forventninger. Vi håper å få ønske dere velkomne igjen i fremtiden.

Takk for deres opphold.

1.9 km fra Thon Hotel Stavanger
0.3 km fra Thon Hotel Stavanger
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 16. januar 2019

Etter å ha overnattet på flere hotell Stavanger så må vi si at dette hotellet var utvilsomt det beste hotellet vi har overnattet på. Betjeningen i alle ledd var helt topp. Nytt og fint der ingenting manglet .Rommene var velutstyrte nye og pene.Veldig bra med kveldsmat med 2 varmretter (suppe) i tillegg salater. Frokosten var helt topp med rikt utvalg . 5 stjerner fra oss. Kommer gjerne snart igjen :-)

Takk, Inger Lise L
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2019

Kjære Inger Lise L,

Tusen takk for deres opphold.
Fantastisk hyggelig å høre at dere hatt det fint hos oss og at vi har blitt deres prefererte hotell. Vi har mye fokus på mat- og serviceopplevelser og det er derfor utrolig gøy med kommentarer som din. Jeg skal selvsagt dele dine fine ord med mine kolleger.

Tusen takk for tilbakemeldingen og hjertelig velkommen åter.

Anmeldt 14. januar 2019

Meget bra hotel med litt ekstra av alt. Meget hyggelig personell. Veldig god frokost, bedre utvalg og høyere kvalitet en det som er vanlig på hotel i norge. Også litt uvanlig med servering av kveldsmat med to varmretter pluss godt utvalg av brødmat og salat.
Suverent hotel å velge hvis en ønsker seg en bytur med overnatting. Kan anbefales på det sterkeste.

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, Oyvind34
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Kjære Oyvind34,

Stort takk for at du valgte å bo hos oss.
Høres ut som du hatt en virkelig fint opphold hos oss og det er kjempehyggelig å høre.
Gøy at du løfter frem både mat, service og beliggenhet. Vi takker hjertelig for at du tok deg tiden å gi oss en tilbakemelding.

Varmt velkommen åter.

Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Meget fornøyd med dette hotellet og anbefales på det sterkeste. Flotte moderne rom og fine farger etter vår smak. Meget god seng, sov kjempe godt. Nydelig frokost buffet hvor servicen var super, fint med åpen kjøkken så man ser at maten er ny laget og ikke holdt seg varm i varmeskap over lengre tid. + ligger midt i sentrum som var enda et pluss for oss.

1  Takk, lineh951

Kjære lineh951,

Takk for din tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Høres ut som dere hatt det skikkelig fint hos oss og det er fantastisk.
Vi jobber målrettet for å gi genuine service- og matopplevelser og det er alltid meget hyggelig å høre når vi gjør akkurat det.

Vi håper å få velkomne deg tilbake ved senere anledning.

Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Rett i hjertet av sentrum med kort gåavstand til det meste av shopping, servering og severdigheter.
Hyggelig og oppmerksomt personale i resepsjon og frokostsalen.
Trivelig resepsjonsområde med bl.a Nespresso maskin.
Rommet var tiltalende og rent. Strykejern og brett på rommet. Gode senger. Manglet bare USB uttak for lading av blant annet headset.
Veldig bra frokost og en i reisefølge, ikke jeg, hadde også spist kveldsmat som var bra.
Kommer tilbake hit.

Takk, Adventures67

Kjære Adventures67,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding.
Høres ut som du hatt det fint hos oss og at både mine flinke kolleger og våre fasiliteter har bidratt til å gjøre det opphold positivt. Vi jobber mye med service og mat og det er alltid veldig hyggelig når det blir lagt merke til.

Vi håper å velkomne deg snart igjen.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Nytt og fresh hotell. Dette er et hotell i særklasse med fantastisk frokost (en hel vegg med glutenfrie produkter), kveldsbuffet og topp service. Vi fikk f.eks. tilbud om ulike kaffealternativer ved frokostbordet, og kaffen ble uoppfordret servert med et glass vann ved siden av. Dette er små detaljer som betyr mye for totalopplevelsen.

Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, JoagEgersund_Norway
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019

Kjære JoagEgersund_Norway,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Utrolig trivelig å høre hvor fornøyde dere er med ert opphold. Vi forsøker alltid overstige gjesten forventninger og gjøre vår service så personlig som mulig og det er veldig gøy når det gir så positive resultat.

Takk for oppholdet og hjertelig velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen