Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 181
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.07.21
Booking.com
USD 181
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Trip.com
USD 182
USD 177
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Hotels.comUSD 181
CheapTicketsUSD 181
HurbUSD 182
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (667)
Filtrer anmeldelser
667 resultater
Vurdering fra reisende
537
105
13
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
537
105
13
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 667 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020

Utmerket hotell og god frokost i disse Covid 19 tider,ble godt tatt imot og serviceinnstilt personale.
Har brukt dette hotellet tidligere,samme gode service.
Gode senger og madrasser.
Parkering like i nærheten.
Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, JohnA5911
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære JohnA5911,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Høres ut som at du ved denne anledning, akkurat som tidligere hatt det fint hos oss og at både service, frokost og rom fasiliteter lever opp til dine forventninger. Det gleder oss svært mye å høre.

Takk for tilliten og hjertelig velkommen igjen ved senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Gjennomført hyggelig og sevice-innstilt betjening! Til og med corona-frokosten var perfekt opplagt! Vi skulle dra med bilferga inn Lysefjorden, men der manglet betjeningen informasjon om hvor og når. Kun hurtigbåten visste de om. Men trivelig var de likevel. :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, PaulB7952
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære PaulB7952,

Stort takk for at dere valgte å bo ved Thon Hotel Stavanger.
Godt å høre at dere opplevde både gjennomført service og kvalitets frokost under oppholdet.
Dumt at vi ikke hadde tilstrekkelig informasjon vedrørende rutetidene, beklager det.

Vi håper å få velkomne dere tilbake igjen ved annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Et utmerket hotell måter. Sentral beliggenhet, trivelig og serviceinnstilt personale, god mat, og ikke minst hotellrom som jeg vil det skal være for korttidsopphold. Lenestol og skrivebord, minibar, safebox, et godt og fint utstyrt bad, og god seng. Og ikke minst god plass.

Romtips: Sentral beliggenhet
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Arne S,

Tusen takk for dine fine ord.
Kjempehyggelig å høre at ditt opphold har vært vellykket og at alt fra rom, til mat og betjening har levd opp til dine forventninger. Vi takker for din anbefaling og håper å se deg her igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet gav oss ein utrulig flott opplevelse av Stavanger. Dei var service innstilt i alle ledd på hotellet. Dette gjorde til at vi ikkje hadde lyst å reise videre og på grunn av at Stavanger leverte i sammen med hotellet alt vi kunne tenka oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ole63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Kjære Ole63,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Utrolig kjekt å høre at hotellet hva med å bidro til et vellykket besøk i Stavanger og at alle mine kolleger utvist god serviceinnstilling. Takk for at du tok deg tiden og gi oss din rekommandasjon.

Varmt velkommen igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Oppriktig hyggelig og serviceinnstilt personell både i resepsjonen og i frokostsalen. Nydelig frokost selv med a la carte som corona tiltak. Rent og fint rom. Perfekt beliggenhet midt i Stavanger sentrum. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 23linn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle A, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Kjære 23linn,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Utrolig kjekt å høre at dere hatt det fint hos oss, og at hotellets fasitlister og personale har bidratt til et vellykket opphold. Vi takker hjertelig for dine fine ord og håper å få velkomne deg igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser