Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Hotels.com
ZenHotels.com
USD 138
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
eDreams
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (683)
Filtrer anmeldelser
683 resultater
Vurdering fra reisende
550
107
14
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
550
107
14
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 683 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell med flinke folk,fine rom.
Minus: Må si ifra kvelden før når du vil spise frokost, det er greit, men da forventer jeg ikke å stå og vente på bord i 30 minutter.
Hotellet ligger kjempefint til, stort pluss at det er parkering rett over gata.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bj_rnrogerl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære bj_rnrogerl,

Takk for din tilbakemelding.

Godt å høre at du er generelt fornøyd med hotellet. Desto mer trist å høre om det frokosterfaring. Dessverre har Covid-19 resultert i mange nye regler og begrensninger for vår bransje, også hva det gjelder frokostservering. I den forbindelse har vi rett og slett måtte teste oss litt frem for å finne måten som passer oss og våre gjester best mulig. Dessverre har vi hatt noen uønskede opplevelser, f ex din. At du har måtte vente i 30 minutter høres helt ekstremt ut og da har dere virkelig hatt uhell, sånn venting kan jeg ikke huske å hørt om tidligere. Vi beklager virkelig dette på det sterkeste og håper det ikke ødela noen planer for dere den dagen.
Takk for at du opplyser oss om dette, og igjen beklager virkelig.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er rent.Rommet var uten tepper på gulvet og nyoppusset med fint bad.Innsjekking og utsjekking gikk raskt og med smil.Resepsjonsfolkene var veldig serviceminded og blide.Frokosten var meget god og med variert utvalg.Alt fra kokker til serveringspersonalet var usedvanlig opptatt av god service og var naturlig blide.Hotellet ligger sentralt.Vi bor der neste gang også.Dette er noe av det beste vi totalt sett har bodd på uansett hvor i verden vi har vært.Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, HHBNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Kjære HHBNorge,

Tusen takk for en utrolig kjekk tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Er rett og slett kjempehyggelig å lese om deres positive oppleve hos oss. Spesielt hyggelig at dere nevner både rom, renhold, frokost og ikke minst mine kjære kolleger. God service er et av våre største fokusområder og løfte som vi hele tiden forsøker utvise til våre gjester. Det er derfor svært hyggelig å få tilbakemeldinger som deres, og jeg gleder meg til å dele den med mine kolleger.

Takk nok en gang for deres kommentar og anbefaling, og varmt velkomne tilbake igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to venner som bodde på Thon Hotel Stavanger i to netter i forbindelse med ferie i Norge. De ansatte var hyggelige når de ønsket oss velkommen, og innsjekken gikk kjapt og effektivt. Rommene var fine og rene, og badet holdt høy standard. Beliggenheten på hotellet var også bra. Den første dagen var frokosten og servicen formidabel, men den andre dagen skuffet frokosten stort. Frokostsalen var overfylt (spesielt bekymringsverdig nå i forbindelse med Corona), og servitørene hadde åpenbart for mye å gjøre. Vi måtte purre på servitøren to ganger før vi fikk bestilt frokost, og det tok omlag 30 minutter fra vi kom til vi fikk frokosten. Da var den også rukket å bli kald. De som kom på bordet ved siden av oss 20 minutter senere, ble servert samtidig som oss. Utenom denne frokostopplevelsen den ene dagen er det ingenting å trekke på hotellet. Anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Petter1205
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære Petter1205,

Stort takk for din tilbakemelding.
Kjempehyggelig å høre at du hatt det fint hos oss og at både mine kolleger, rommene og beliggenheten har vært positive faktorer som bidratt til et vellykket opphold. Også hyggelig at frokosten fungerte bra den ene dagen, men dessverre meget beklagelig at det ikke fungerte like bra dag to. Dette er selvsagt ikke greit og noe vi ikke ønsker at våre gjester skal måte oppleve. Vi jobber hele tiden med å forbedre å utvikle frokosten i disse vanskelige tider og har nå gått tilbake til buffet som vi trur skal være med å bidra til et bedre totalopplevelse under frokosten.

Tusen takk for din objektive kommentar, den verdsetter vi veldig og velkommen igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet er en perle midt i Stavanger sentrum. Interiøret er gjennomført så til de grader, og rommene er behagelige og flotte med Smart-TV, BOSE-høyttaler, safe og minibar.
Små ting som teppet på rommet var helt fantastisk, og det er rett og slett et av de flotteste hotellene jeg har bodd på.
Og frokosten er faktisk den beste jeg har opplevd på et hotell noensinne!
Applaus!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, KennethO547
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære KennethO547,

Tusen hjertelig takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding!
Det er utrolig kjekt å høre at du hatt det så fint hos oss og at du er såpass fornøyd med våre fasiliteter, interiør, frokost og mye annet. Det virkelig varmer. Jeg lover å bringe dine hyggelige, applauderende ord videre til mine flinke kolleger.

Tusen takk for din anbefaling og varmt velkommen igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Budde på eit standard dobbeltrom, og desse romma er små, men utruleg trivelege likevel. Elskar alle dei fine detaljane og dei friske fargane. Smart-TV er heilt supert, og det var også kjekt med den gode høgtalaren frå Bose. Badet er også lite, men regndusjen er knallgod. Gode produkter på badet. Gratis vatn og farris i minibaren, tusen takk for det Vi hadde to veldig fine netter her i ei god seng, og er veldig nøgde med hotellet. Beliggenheten er jo også heilt suveren. Korona-frukosten var bra. Litt kjedeleg at det vart rot med betalinga då vi skulle sjekke ut, men etter å ha ringt hotellet fleire gonger, fekk vi svar på kva som hadde hendt. Det set vi pris på.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 297kristinad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Kjære 297kristinad,

Tusen takk for deres opphold hos oss, det verdsetter vi høyt.
Utrolig kjekt å høre at besøket har vært vellykket på de fleste måter og at alt fra rom utforming, interiør og bad levde opp til deres forventninger. Trist og beklagelig at det ble rot med betalingen men godt det tilslutt løste seg.

Vi håper å få velkomne dere igjen ved annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser