Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 212
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Travelocity
ZenHotels.com
USD 171
Vis tilbud
Booking.comUSD 210
Orbitz.com
PricelineUSD 221
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (685)
Filtrer anmeldelser
685 resultater
Vurdering fra reisende
552
107
14
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
552
107
14
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 685 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Anbefaler dette hotellet uten tvil. God pris, hyggelig betjening, sentral beliggenhet med kort avstand til mange plasser. Rommet var nøye rengjort og gjort i stand til oss. Gratis boblevann i baren stod klar også. God romløsning med feks chromecast til å streame fra nettbrett og slikt.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, stigarildh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære stigarildh,

Takk for ditt opphold hos oss.
Veldig kjekt å høre at du du er så positiv og ikke nøler med å anbefale hotellet til andre.
Spesielt hyggelig at du nevner både betjening, pris og beliggenhet.

Takk for din anbefaling og velkommen igjen.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Veldig greit sentrumshotell. Fint i fellesområder og på rom. Svært rent, gode Coronatiltak. Fantastisk frokost og hyggelige ansatte. Ikke det du velger for utsikten, men beliggenheten er midt i smørøyet. Velger gjerne hotellet igjen!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bviksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære bviksen,

Takk for din hyggelige kommentar.
Fantastisk hyggelig å høre at du er fornøyd med ditt besøk og valg av hotell.
Ekstra kjekt at du løfter frem mine dyktige kolleger i tillegg.

Takk for besøket og velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Flotte rom, nydelige farger. veldig hyggelig betjening. God frokost. Kan spille musikk fra mobilen, og få lyden inn på rommets Bose høyttaler........... . Vi kommer tilbake. Sentral beliggenhet midt i byen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, vigdisb622019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære vigdisb622019,

Takk for din hyggelige kommentar.
Fantastisk flott å høre at dere hatt et vellykket opphold hos oss og at du løfter frem både frokost og ikke minst betjening. Det skal jeg bringe videre til mine kolleger.

Vi takker for din anbefaling og ønsker dere varmt velkomne tilbake i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Flott og sentral beliggenhet. Hyggelig personale og flott frokost. Eneste minus var at vi måtte vente på rommene som ikke var ferdige til innsjekk selv om vi var der 16.30 og innsjekk var 15.00. Ellers en hyggelig opplevelse !

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kjerstis2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære kjerstis2013,

Takk for at du valgte Thon Hotel Stavanger.
Hyggelig å høre at dere har hatt en fint opphold hos oss, og at både personale, mat og beliggenhet har bidratt til et positivt opphold. Meget beklagelig å høre om innsjekken og jeg kan ikke annet enn å beklage. Sånn skal det selvfølgelig aldri være.

Godt dere allikevel hatt det fin hos oss. Velkommen tilbake i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Dette hotellet var mitt foretrukne valg for mine reiser til Stavanger siden hotellet åpnet noen år siden. Men i 2019 endret jeg mitt valg av hotel da jeg ikke lengre ble prioritert, sannsynligvis fordi jeg ble tatt for gitt. Nå etter en reisepause på grunn av Corona tenkte det kunne være greit å forsøke min tidligere favoritt igjen. Men det ble dessverre en skuffelse. Det var slurvet med renholdet, baderommet var skittent med tydelige flekker på gulvet. Jeg fikk informasjon på forhånd om at tilbudet med kveldsmat ikke hadde startet opp igjen etter stengingen. Men at også frokosten ble kjørt på sparebluss var en ordentlig nedtur. Jeg hadde sett fram til en frokost opplevelse som en gang var en av landets beste. Denne gangen var frokosten bare helt ordinær. Jeg hadde forventet noe mer. Summa summarum ble oppholdet en skuffelse og jeg ble langt fra overbevist om at jeg bør komme tilbake til det som en gang var mitt favorittsted.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020

Kjære Erik B,

Takk for din kommentar.
Trist å lese om trenden i dine opplevelser hos oss. At vi gått fra å være favoritten til dette er jo absolutt ikke noe vi liker å høre. Rett og slett trist. Flere av tingene du nevner f ex renhold er uakseptabelt og skal selvfølgelig alltid være velgjort, spesielt i disse tider. Frokosten er det dog litt vanskelige med i akkurat nå, det har vært og er tildels fortsatt mye restriksjoner og retningslinjer som er vanskelige å kombinere med stort mat utvalg, høyt kundebelegg og det lille ekstra innom service. Vi har utefra forutsetningene gjort vårt beste hver eneste dag og det er beklagelig at det ikke har vært godt nok for deg, men fullt forståelig. Du nevner innledningsvis at du ikke lengre hva prioritert, det skulle jeg gjerne vilje høre mer om hvis du orker utvikle, isåfall kan du gjerne sende meg en epost på olle.aulin@olavthon.no.

Uansett så beklager jeg opplevelsen du har hatt og håper du allikevel gir oss en ny sjanse i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser