Morten H
Dato for oppholdet: september 2020
Olle Aulin, General ManagerThon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. sep. 2020
Kjære M8709ZMmortenh,

Tusen takk for din beskrivende kommentar og for at du tok deg tiden å gi oss en tilbakemelding.
Det er utrolig kjekt å lese om alle de gode opplevelsene du fått erfare under ditt besøk.
Spesielt hyggelig at du løfter frem betjeningen på en så utelukkende positiv måte, og at de har vært med å virkelig bidratt til et minnerikt opphold.

Også veldig flott at du er fornøyd med fasilitetene på hotellet og frokosten vår. Takk for at du gir oss din anbefaling. Gleder meg til å dele dine ord med mine kolleger.

Varmt velkommen igjen i fremtiden.

3.3 km fra Thon Hotel Stavanger
0.3 km fra Thon Hotel Stavanger
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Et sentralt hotell midt i sentrum av Stavanger. Spesielt trivelig og blide ansatte i resepsjonen ga hotellet en hjemmekoselig atmosfære. God frokost med et stort utvalg. Gode senger og rent rom. Anbefaler gjerne dette hotellet til andre.

Dato for oppholdet: september 2020
2  Takk, Hegkar
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Kjære Hegkar,

Tusen takk for ditt opphold.
Hyggelig å høre at oppholdet har vært vellykket på alle måter og at mine flinke kolleger hva med å bidro til det.
Vi takker hjertelig for din anbefaling.

Velkommen igjen i fremtiden.

Anmeldt 2. september 2020

Hotellet ligger sentralt til midt i sentrum av Stavanger, med gangavstand til alt det sentrum har å by på. Hotellet er nyoppusset, pent og hyggelig. Rommet var rent, pent og ryddig. Det hadde god seng og nytt og fint bad.
Innsjekking var svært hyggelig. Jeg ble uten oppfordring også forespurt om jeg ville trene, noe jeg ville, og dermed fikk jeg treningsrommet for meg selv en time (på grunn av smitteverntiltak). Dagen etter ville jeg låne et bord til et kort møte i loungen, dette var uproblematisk, og de gjorde meg, igjen uoppfordret, oppmerksom på at loungen hadde en kaffemaskin, der det bare var å forsyne seg uten kostnad.

Hotellfrokosten var svært god, og også der var det meget serviceinnstilt betjening, som laget cappucino til meg og serverte den ved bordet. Utvalget var godt, og kvaliteten på maten likeså.

Dette er en av de beste hotellopplevelsene jeg noensinne har hatt. Hotellet er fint, ligger godt til, og er rent og pent, men det er ikke det som gjør det spesielt, det er det medarbeiderne der som gjør. De virket oppriktig og genuint interessert i å gi meg en veldig god opplevelse, og hotellet har fasilitetene som gjør dette mulig. Jeg jobber selv med kundeopplevelser, og det var svært inspirerende å oppleve et hotell som lykkes med dette så til de grader.

Takk, Trymon
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære Trymon,

Tusen takk for en velskreven og svært hyggelig kommentar.
Det første som slår meg er hvor omfattende og beskrivende din tilbakemelding er, det setter vi stor pris på - tusen takk.

Veldig trivelig at du liker hotellet, våre fasiliteter, og rommene. Rent og pent med god seng er viktige faktorer for at du som gjest skal trives på rommet og føle deg vel, så det er flott at det falt i smak og at vi har levert der. Likeså at frokosten var en positiv opplevelse med både god mat og hyggelig atmosfære.

Men det som virkelig varmer mitt hjerte er måten du løfter frem mine fantastiske kolleger! Jeg blir både stolt og imponert over hvordan de har fått deg å føle deg ivaretatt og spesiell, både gjennom genuin kundebehandling men også gjennom informativ proaktivitet. At vi klart å levere en av de beste hotellopplevelsene du har hatt , når du i tillegg jobber med kundeopplevelser er virkelig motiverende for oss. Jeg gleder meg til å dele dine fine ord med mine kolleger.

Vi takker ydmykt for ditt opphold, anbefaling og tilbakemelding.
Hjertelig velkommen tilbake i fremtiden.

Anmeldt 26. august 2020

Vi bodde en natt på hotellet. Vi ble møtt av hyggelige og imøtekommende personale ved innsjekking. Hotellrommet var ikke av de største men med gode kvaliteter på innredning og bad.
Frokosten på hotellet var veldig god. Til tross for COVID-19 tiltak klarer de å holde buffet-frokost av høy kvalitet og godt utvalg. Betjeningen i frokostrestauranten var svært hyggelge og hjelpsomme.
Her kommer vi svært gjerne igjen.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, hrjabs
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Kjære hrjabs,

Tusen takk for deres opphold hos oss.
Utrolig kjekt å høre at dere er så fornøyde med hotellet, våre fasiliteter og ikke minst personalet.
Også hyggelig å høre at frokosten leverte såpass bra til tross for tiltak og noen begrensninger i disse dager.
Jeg gleder meg til å dele dine fine ord med mine kolleger.

Takk for anbefalingen og varmt velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell med super beliggenhet,veldig god frokost og hyggelig betjening.vi kommer gjerne tilbake her.Vi tok fjordline tur/retur bergen og det gjekk veldig fint,buss på kaien i stavanger og fra busstasjonen i stavanger tilbake.

Takk, anne_berit190502
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Kjære anne_berit190502,

Takk for din hyggelige anbefaling, den setter vi stor pris på.
Så kjekt det er å lese at hotellet levd opp til deres forventninger og at du løfter frem både frokost og ikke minst betjening.

Velkommen igjen ved annen anledning.

Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Thon Hotel Stavanger er i særklasse! Strålende service, blide hjelpere over alt, et smil på veien og alltid en hyggelig kommentar. Frokostbuffet - ingen over, ingen ved siden. Rett og slett uovertruffent og noe av det beste vi har opplevd av service på et hotell. Hotellet scorer høyt på alle parametre.

Takk, trondhalvardn
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Kjære trondhalvardn,

Tusen takk for en fantastisk hyggelig tilbakemelding.
Kjempeflott å lese om dine positive opplevelser, og spesielt at du løfter frem servicen og mine kjære kolleger på en så fantastisk måte. Vi takker hjertelig for en utrolig kjekk tilbakemelding, jeg gleder meg til å dele den med mine kolleger.

Takk for din anbefaling og varmt velkommen igjen ved annen anledning.