Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 179
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
Priceline
USD 188
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.10.21
ZenHotels.com
USD 150
Vis tilbud
Hotels.comUSD 178
FindHotelUSD 188
eDreamsUSD 179
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (685)
Filtrer anmeldelser
685 resultater
Vurdering fra reisende
552
107
14
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
552
107
14
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 685 anmeldelser
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet og jeg er storfornøyd med mottakelse, og generelt hvordan personalet behandler gjestene. Rommene jeg har hatt, har alle vært rene, ryddige og nøyaktig hvordan de skal være. Bose høytaleren på rommene gir terapi for sjelen etter lange arbeidsdager.

Jeg har skiftet til Thon Hotel Stavanger pga mottakelse fra Mariell (om jeg husker riktig), og vil i all fremtid bo der. Anbefales virkelig! Som gjest føler man seg velkommen og ikke minst ønsket! Som en fast hotellgjest med mange overnattinger ifbm. jobb er det fantastisk å komme til dette hotellet og føle seg som hjemme!

Frokosten er utmerket, personalet i frokostsalen er veldig serviceinnstilt og hyggelig. Skulle trodd de har gått på et godt gammeldags «Yes i can» kurs!

Samtidig har jeg hatt noen utfordringer med rommet, men for en serviceinnstilling har jeg ikke sett makan til. Utfordringen ble utbedret og fikk muligheten til nytt rom, ble oppringt like etter jeg hadde meldt om feilen at det var rettet opp i, og enda en forespørsel om rombytte og om jeg ikke var fornøyd etter endt arbeidsdag måtte jeg ta kontakt med resepsjonen, og ville selvsagt få nytt rom! Tidligere erfaringer fra andre hoteller, både Thon og andre kjeder er at vaktmesteren knapt har sett på det som er feil og iallefall ikke gjort noe.

Anbefaler alle å bo på Thon Hotel Stavanger!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Mortensdh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2020

Kjære M8709ZMmortenh,

Tusen takk for din beskrivende kommentar og for at du tok deg tiden å gi oss en tilbakemelding.
Det er utrolig kjekt å lese om alle de gode opplevelsene du fått erfare under ditt besøk.
Spesielt hyggelig at du løfter frem betjeningen på en så utelukkende positiv måte, og at de har vært med å virkelig bidratt til et minnerikt opphold.

Også veldig flott at du er fornøyd med fasilitetene på hotellet og frokosten vår. Takk for at du gir oss din anbefaling. Gleder meg til å dele dine ord med mine kolleger.

Varmt velkommen igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Et sentralt hotell midt i sentrum av Stavanger. Spesielt trivelig og blide ansatte i resepsjonen ga hotellet en hjemmekoselig atmosfære. God frokost med et stort utvalg. Gode senger og rent rom. Anbefaler gjerne dette hotellet til andre.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Hegkar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Kjære Hegkar,

Tusen takk for ditt opphold.
Hyggelig å høre at oppholdet har vært vellykket på alle måter og at mine flinke kolleger hva med å bidro til det.
Vi takker hjertelig for din anbefaling.

Velkommen igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020

Hotellet ligger sentralt til midt i sentrum av Stavanger, med gangavstand til alt det sentrum har å by på. Hotellet er nyoppusset, pent og hyggelig. Rommet var rent, pent og ryddig. Det hadde god seng og nytt og fint bad.
Innsjekking var svært hyggelig. Jeg ble uten oppfordring også forespurt om jeg ville trene, noe jeg ville, og dermed fikk jeg treningsrommet for meg selv en time (på grunn av smitteverntiltak). Dagen etter ville jeg låne et bord til et kort møte i loungen, dette var uproblematisk, og de gjorde meg, igjen uoppfordret, oppmerksom på at loungen hadde en kaffemaskin, der det bare var å forsyne seg uten kostnad.

Hotellfrokosten var svært god, og også der var det meget serviceinnstilt betjening, som laget cappucino til meg og serverte den ved bordet. Utvalget var godt, og kvaliteten på maten likeså.

Dette er en av de beste hotellopplevelsene jeg noensinne har hatt. Hotellet er fint, ligger godt til, og er rent og pent, men det er ikke det som gjør det spesielt, det er det medarbeiderne der som gjør. De virket oppriktig og genuint interessert i å gi meg en veldig god opplevelse, og hotellet har fasilitetene som gjør dette mulig. Jeg jobber selv med kundeopplevelser, og det var svært inspirerende å oppleve et hotell som lykkes med dette så til de grader.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Trymon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære Trymon,

Tusen takk for en velskreven og svært hyggelig kommentar.
Det første som slår meg er hvor omfattende og beskrivende din tilbakemelding er, det setter vi stor pris på - tusen takk.

Veldig trivelig at du liker hotellet, våre fasiliteter, og rommene. Rent og pent med god seng er viktige faktorer for at du som gjest skal trives på rommet og føle deg vel, så det er flott at det falt i smak og at vi har levert der. Likeså at frokosten var en positiv opplevelse med både god mat og hyggelig atmosfære.

Men det som virkelig varmer mitt hjerte er måten du løfter frem mine fantastiske kolleger! Jeg blir både stolt og imponert over hvordan de har fått deg å føle deg ivaretatt og spesiell, både gjennom genuin kundebehandling men også gjennom informativ proaktivitet. At vi klart å levere en av de beste hotellopplevelsene du har hatt , når du i tillegg jobber med kundeopplevelser er virkelig motiverende for oss. Jeg gleder meg til å dele dine fine ord med mine kolleger.

Vi takker ydmykt for ditt opphold, anbefaling og tilbakemelding.
Hjertelig velkommen tilbake i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Vi bodde en natt på hotellet. Vi ble møtt av hyggelige og imøtekommende personale ved innsjekking. Hotellrommet var ikke av de største men med gode kvaliteter på innredning og bad.
Frokosten på hotellet var veldig god. Til tross for COVID-19 tiltak klarer de å holde buffet-frokost av høy kvalitet og godt utvalg. Betjeningen i frokostrestauranten var svært hyggelge og hjelpsomme.
Her kommer vi svært gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, hrjabs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Kjære hrjabs,

Tusen takk for deres opphold hos oss.
Utrolig kjekt å høre at dere er så fornøyde med hotellet, våre fasiliteter og ikke minst personalet.
Også hyggelig å høre at frokosten leverte såpass bra til tross for tiltak og noen begrensninger i disse dager.
Jeg gleder meg til å dele dine fine ord med mine kolleger.

Takk for anbefalingen og varmt velkommen tilbake igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Fint hotell med super beliggenhet,veldig god frokost og hyggelig betjening.vi kommer gjerne tilbake her.Vi tok fjordline tur/retur bergen og det gjekk veldig fint,buss på kaien i stavanger og fra busstasjonen i stavanger tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anne_berit190502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2020

Kjære anne_berit190502,

Takk for din hyggelige anbefaling, den setter vi stor pris på.
Så kjekt det er å lese at hotellet levd opp til deres forventninger og at du løfter frem både frokost og ikke minst betjening.

Velkommen igjen ved annen anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser