Perfekt beliggenhet og jeg er storfornøyd med mottakelse, og generelt hvordan personalet behandler gjestene. Rommene jeg har hatt, har alle vært rene, ryddige og nøyaktig hvordan de skal være. Bose høytaleren på rommene gir terapi for sjelen etter lange arbeidsdager.
Jeg har skiftet til Thon Hotel Stavanger pga mottakelse fra Mariell (om jeg husker riktig), og vil i all fremtid bo der. Anbefales virkelig! Som gjest føler man seg velkommen og ikke minst ønsket! Som en fast hotellgjest med mange overnattinger ifbm. jobb er det fantastisk å komme til dette hotellet og føle seg som hjemme!
Frokosten er utmerket, personalet i frokostsalen er veldig serviceinnstilt og hyggelig. Skulle trodd de har gått på et godt gammeldags «Yes i can» kurs!
Samtidig har jeg hatt noen utfordringer med rommet, men for en serviceinnstilling har jeg ikke sett makan til. Utfordringen ble utbedret og fikk muligheten til nytt rom, ble oppringt like etter jeg hadde meldt om feilen at det var rettet opp i, og enda en forespørsel om rombytte og om jeg ikke var fornøyd etter endt arbeidsdag måtte jeg ta kontakt med resepsjonen, og ville selvsagt få nytt rom! Tidligere erfaringer fra andre hoteller, både Thon og andre kjeder er at vaktmesteren knapt har sett på det som er feil og iallefall ikke gjort noe.
Anbefaler alle å bo på Thon Hotel Stavanger!