Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 195
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 20.08.22
Booking.com
USD 199
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Priceline
USD 181
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.08.22
Hotels.com
TravelocityUSD 195
ZenHotels.comUSD 206
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (707)
Filtrer anmeldelser
707 resultater
Vurdering fra reisende
566
113
15
9
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
566
113
15
9
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 707 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Jeg og kjæresten lå 3 nettet og vi har bare positive ting å si om hotellet. De ansatte er profesjonelle, hjelpsomme, og veldig hyggelige - uten å være for mye.
Rommet var rent og senga var veldig god til å være hotellseng. God lufting på rommet med aircondition.
Frokosten var høydepunktet. Her var det buffe med alt hjertet måtte ønske og mer.

Vi kommer tilbake hit om vi skal til Stavanger.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, djupedal1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Annet på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Kjære djupedal1,

Tusen takk for denne fantastiske tilbakemeldingen, dette setter vi veldig pris på!
Det gleder oss veldig å høre at dere både var fornøyde med vår service og rommet dere hadde booket.
Takk for at du valgte å dele din opplevelse og vi gleder oss til å se dere igjen!

Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2021

Vi hadde et supert opphold. Rent og trivelig rom, sjelden man møter så blid og serviceinnstilt betjening som her. Kan virkelig anbefales. Frokosten var også 5 stjerners. Damen i resepsjonen serverte meg kaffe mens mannen hentet bilen. Her mangler man ingenting..

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lillian N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Annet på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei Lillian N,

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!
Det er godt å høre dere var fornøyde med deres opphold hos oss Vi håper dere kommer på besøk snart igjen og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake!

Ønsker deg en fin dag.

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021

Overnattet 2 dager. Strøkent hotellrom og perfekt beliggenhet midt i sentrum. For ikke å glemme den beste hotellfrokosten jeg noen gang har sett med masse utvalg. 10/10! Hyggelige ansatte. Rent og trivelig.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MaleneD2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Gjestetjenester/resepsjon på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2021

Hei MaleneD2,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, kjekt å høre at du hadde et fint opphold hos oss. Kjempe hyggelig at du satt pris på mat tilbudet og serviset vårt. Håper vi kan ønsker deg velkommen igjen!

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet er pent og ryddig. De ansatte er fantastisk, helt fra første møte i resepsjonen til de helt fantastiske damene som jobbet i frokosten. Sjeldent man har blitt så godt ivaretatt på en hotellfrokost. Frokosten i seg selv er kjempe god og variert.

Rommet vårt var rent og pent med flott bad. Det var A/C på rommet, men den var ikke helt lett å forstå seg på i starten.

Et kjempe bra opphold, og et hotell som kan anbefales

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oyvind_G86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Annet på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei Oyvind_G86,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde et supert opphold hos oss Vi ønsker deg velkommen tilbake snart igjen og tusen takk for besøket. Ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Elendig. Dårligste hjelpen jeg noen gang har fått av et hotell. Kjøpte rom som var reklamert med stor dobbeltseng, men det viste seg at bare en person fikk bruke sengen. Så jeg og samboeren min måtte finne oss nytt hotell 23:00 på kvelden. Ingen hjelp eller mulighet for oppgradering. Betjeningen var ganske frekk i kjeften i tillegg. Vil ikke anbefale noen å bo der. Forstår nå hvorfor dette hotellet var billigst

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Wanderer446605
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser