Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 192
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.22
Booking.com
USD 191
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.10.22
FindHotel
USD 177
Vis tilbud
Hotels.comUSD 192
Priceline
ZenHotels.comUSD 206
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (717)
Filtrer anmeldelser
717 resultater
Vurdering fra reisende
572
116
15
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
572
116
15
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 717 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2021 via mobile enheter

Sentral beliggenhet, med gangavstand til nær sagt hele byen. Hotellets ansatte er imøtekommende og hyggelige. Rommet var rent og veldig vakkert. Om morgenen kunne vi nyte en helt utrolig innholdsrik frokostbuffet. Hotellet kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lasse G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Daglig leder på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Kjære Lasse G,

Takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding av ditt opphold her hos oss på Thon Hotel Stavanger.
Det er veldig hyggelig at oppholdet har vært bra og at dere har kost dere hos oss. Vi på Thon Hotel Stavanger jobber kontinuerlig for å gjøre våre gjester fornøyde, og det gleder oss at dere setter pris på det.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Fint hotell som ligger midt i Stavanger. Stilig og fresht innredet rom som inneholder alt man trenger. Pluss for Chrome cast og kjøleskap! Frokosten var helt fantastisk med alt man kan ønske seg! Verdt et besøk!

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Adventure283917
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Daglig leder på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Kjære Adventure283917,

Tusen takk for deres tilbakemelding. Det er veldig gledelig å se at ditt opphold på Thon Hotel Stavanger var strålende. Jeg vil ta dine kommentarer videre, og jeg er sikker på at vårt team vil sette stor pris på de positive tilbakemeldingene.

Takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas,
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021

Fantastisk mottakelse i resepsjonen, blide og oppmerksomme medarbeidere. Rent og trivelig rom, og nærhet til "Lysløypå" og "Fargegata" gjorde at vi fikk sett litt av byen på den ene natta vi var her. Skulle absolutt hatt ei natt eler to til, ja. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, nilsolavs2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Daglig leder på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Hei nilsolavs2021,

Takk for hyggelig tilbakemelding fra deres nylige besøk her på Thon Hotel Stavanger.
Det er hyggelig å høre at dere hadde et flott opphold hos oss. Kjekt at dere var fornøyde med beliggenheten og at dere syntes våre rom var rene, trivelige.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til oss igjen!

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2021

En ny perle for min del, da jeg har bodd i nærhet til hotellet da jeg bodde i Stavanger. Bodde tre netter, hvor rommet og betjeningen sørget for alt jeg behøvde.
Bonus med montert BOSE høyttaler og cromecast når været er kjipt eller formen ikke på topp. Frokosten var prima, både med tanke på utvalg og presentasjon, men også der serviceinnstilt betjening.

Dato for oppholdet: august 2021
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, KathrineG79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Daglig leder på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Hei KathrineG79,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss etter deres opphold hos oss. Det høres ut som du hadde en perfekt opphold hos oss. Jeg skal videreformidle dine hyggelige ord til vårt personale.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Fikk et lite, men veldig hyggelig og velutstyrt enkeltrom. Pluss for vannkoker og strykejern på rommet. Rent og ordentlig. Nydelig frokost, og hyggelig personale - fra ankomst til utsjekk. Veldig sentral beliggenhet i Stavanger sentrum.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, 828maritl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga Kjeldaas , Annet på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Hei 828maritl,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Godt å høre du både er fornøyd med vår beliggenhet og service. Vi ​ønsker deg velkommen tilbake snart igjen og tusen takk for besøket.

Ønsker deg en fin dag!

Med vennlig hilsen,
Kinga Kjeldaas
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser