Jørgen A
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. juli 2022
Kinga Kjeldaas , Daglig lederThon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juli 2022
Kjære 391j_rgena,

Varmt og hjertelig takk for din flotte tilbakemelding! Dette var ordentlig hyggelig lesning!
Vi håper det ikke er lenge til vi får se deg igjen på Thon Hotel Stavanger.

0.4 km fra Thon Hotel Stavanger
0.3 km fra Thon Hotel Stavanger
3.3 km fra Thon Hotel Stavanger
1.9 km fra Thon Hotel Stavanger
8.8 km fra Thon Hotel Stavanger
10.6 km fra Thon Hotel Stavanger
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 27. juni 2022

Har besøkt hotellet ved flere anledninger. Ok. rom som ikke var stort, men tilfredstilte vårt krav. Helt grei frokost hvor lite manglet. Sengene var gode å ligge i. Pluss for kjøleskap og safe. Viktig at det også var et godt fungerende klimaanlegg på rommet. Kommer gjerne igjen.

Takk, ronaldhI3740VH
Kinga Kjeldaas , Daglig leder på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2022

Kjære ronaldhl3740VH,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger! Det er godt å høre at oppholdet ditt var hyggelig. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Flott betjening. Alle var i godt humør og smilende. Fantastisk frokost. En av de bedre dette. Mye å velge mellom. Husk du kan også komme med ønsker. Ryddig rom :-) ikke minst et veldig sentralt hotell. God parkering rett ved hotellet. Dette kan jeg anbefale.

Takk, RRSEL
Kinga Kjeldaas , Daglig leder på Thon Hotel Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Kjære PRSEL,

Tusen takk for dine hyggelige ord om huset, beliggenheten og vårt personale! Det gleder meg å lese at dere følte dere ivaretatt av alle våre avdelinger. Det skal jeg overbringe mine kollegaer.
Varmt velkommen tilbake, når deres reiser fører dere hit.

Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk service flotte rom og en nydelig frokost.Perfekt beliggenhet!Flott hotell både for familie og for par.Sengene er utrolig gode og kjempefine bad.Perfekt med isbitmaskin ute i gangen.Gratis vannflasker er jo også ett stort pluss:)

Romtips: Du må parkere på offentlig parkering.Ingen parkering tilknyttet hotell.
Takk, 838ainat

Kjære 838ainat,

Tusen takk for dine hyggelige ord om hotellet og vårt personale! Det gleder meg virkelig å lese at dere satte så stor pris på huset vårt!
Vi håper på mange flere besøk etter hvert. Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 23. februar 2022 via mobile enheter

Veldig fornøyd med den romantiske pakken Thon Hotel hadde å tilby, veldig fornøyd med rommet og tilstelning 😁 Kommer igjen ved flere anledninger og vil anbefale dette hotellet til andre. Tusen takk for et perfekt opphold 🥰

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, Linda190511

Kjære Linda190511,

Veldig hyggelig å lese at rammene rundt deres feiring, stod til forventningene! Det varmer å lese at oppholdet var supert, og at dere var godt fornøyde med hotellet og romantiske pakketilbudet.

Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 8. februar 2022

Bruker en del begge Thon hotellene i byen, selv om jeg bor i området. Begge er bra, men Thon hotell Stavanger har det lille ekstra. Du føler deg veldig velkommen og servicen er tipp topp tommel opp. Ikke minst så har de byens beste frokost. 👌🏻
Rommene er greie, godt og varmt på badet. Men skal jeg sette fingeren på noe så savner jeg bedre såper, shampo/balsam på badet/i dusjen.

Romtips: Kaffemaskin, tøfler og badekåpe på superior-rom
Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, FletteMettis

Kjære FletterMettis,

Varmt og hjertelig takk for din flotte tilbakemelding! Dette var hyggelig lesning og hyggeligst av alt er det å se at det var personalet som gjorde den største forskjellen for deg. Ektefølt, personlig service er noe vi etterstreber i møte med alle våre gjester - da varmer det virkelig med en slik tilbakemelding.
Vi håper det ikke er lenge til vi får se deg igjen på Thon Hotel Stavanger.