Jeg har bodd på Thon Hotel Stavanger flere ganger de siste årene - og flere ganger på søsterhotellet Thon Hotel Maritim. Jeg ser også av eldre anmeldelser at jeg endrer (delvis) mening gang etter gang; forklaringen ligger i at hotellet ikke tilbyr en konsekvent opplevelse. Forrige gang var rommet mitt støvete og bar preg av "tidens tann". Det var rett og slett slitent. Denne gangen var det rent og pent, og i utmerket stand. Forrige gang var jeg imponert over bugnende kveldsmat - denne gangen var det tynn suppe. Bokstavelig talt. Jeg spiste kveldsmat fire dager på rad, og det var tynn suppe, brødmat med enkelt pålegg og kald pasta(salat?). Helt OK, men noe annet enn ved forrige besøk. Også frokosten var blitt jekket ned noen hakk i mengde og kvalitet. Dog fortsatt tommel opp for "mindre porsjoner" på fat slik at matsvinnet forhåpentligvis reduseres.
Ved dette besøket hang jeg også ut en lapp på døren (ligger tilgjengelig på hvert rom) med informasjon om at TV'en ikke fungerte. Det så ut til å være batteriet, men vanskelig å si. Jeg hørte aldri noe mer - her kunne prosedyrene vært bedre. Kanskje fungerte TV'en, og det var jeg som klønet det til? Uansett ønskelig med tilbakemelding.
Ellers er hotellet svært sentralt, med flybuss og sentrum like utenfor døren. Jeg hadde vindu ut mot sidegate, og da var det svært stille gjennom natten. Resepsjonistene er alltid veldig hyggelige, og jeg kommer helt sikkert til å bo her igjen.