Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Øl, øl, øl og noen drinker”
Anmeldelse av Gnu Bar

Gnu Bar
Vurdert som nr. 130 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 2 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2021

Stakk innom her etter en fotballkamp for noen enheter før vi tok kvelden. Bordservering med QR bestilling. Fungerte meget bra. Rask betjening, frisk øl og gode drinker.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, livsnyteren11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 12 anmeldelser

Anmeldt 17. april 2019

Dette er en hyggelig brun pub i hjertet av Stavanger. Godt utvalg og interiøret er slik du forventer på en brun pub.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

du! hvis du ska ud i Stavanger, må du bare på Gnu. hvis ikkje kan du drokna i vågen. siden eg må skriva 100 tegn, må eg sikkert skrøyda av ABSOLUT ALT!!!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, roarg966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mai 2017 via mobile enheter

Herlig sted med topp stemning og konge bevertning :)! Om man vil ha ett sosialt sted med kjekke folk er Gnu midt i blinken!

Dato for besøk: mai 2017
Takk, André K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2016 via mobile enheter

Topp sted for øl, fotball og pølse. Alltid trivelige ansatte og gjester, og gode tider. Stor sjanse for å vende tilbake, men stedet blir bare triveligere og triveligere så ingen fare.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, kjedah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Gnu Bar, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Gnu Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.