Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk smaksopplevelse og stemning i restauranten”
Anmeldelse av The Shack

The Shack
Vurdert som nr. 61 av 235 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. juli 2021

Hyggelig servitør, og utrolig god og rimelig mat. Må si at taco-kyllingburgeren var den mest fantastiske smaksopplevelsen jeg har hatt i burgerform. Stemningen var også bra, men rolig og god musikk i bakgrunn. Hvis du er ute etter Stavangers beste burgersted er det hit du må dra! Absolutt verdt hver eneste krone.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Marinafje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (83)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 83 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2020 via mobile enheter

Svært god blåmuggost-burger, med parmesan fries. Godt utvalg på menyen, og rask og god service. Skal tilbake hit.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, arnekristians
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Greit stikke innom sted en søndag formiddag.
Oppmerksom og rask service. Kom med ekstra vann kjapt.
Bra Chipotle burger og milkshake i festlig glass.
Kyllingburgeren virket litt tørr. De har endret brødet og det var bedre før mente ungdommen.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, QExcellent
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2020 via mobile enheter

På the shack må man tydeliggjøre at men ikke vil ha bacon på vegetar burgeren sin. For det er hvis flere av deres kunder som foretrekker vegetarburger med bacon. Kommer ikke til å handle mer her, i og med at jeg ikke liker bacon på burger eller tørre fries.

Dato for besøk: april 2020
Takk, idam3452019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Service, kvalitet og presentasjon er dalende på The Shack. Jeg vet ikke hvorfor det er blitt slik, men det bør være enkelt å ta grep. Start med et smilekurs og presenter maten skikkelig. Ikke drep burgeren med mer rødløk enn kjøtt.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Shack, så også på

 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i The Shack? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.