Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Taco på ølfestival”
Anmeldelse av Fortou

Fortou
Vurdert som nr. 64 av 225 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Var på øl festival i Stavanger, der Fortou hadde stand. Hadde aldri hørt om plassen før, men bestilte en taco wrap. Wrappen vær utrolig enkelt, men den var ekstremt velkomponert. Uten tvil den beste wrappen jeg har spist i hele mitt liv. Endte opp med å kjøpe 4 stykker, for så at hele kompisgjengen kjøpte wrap utenom. Jeg skal definitivt innom restauranten deres, bare synd at dere ikke har wrappen fast på menyen!

Gleder meg til å smake på de andre rettene deres.

Dato for besøk: november 2018
Takk, AndreasSberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 36 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

God og variert meny. Spennende smaker, inspirert av det koreanske kjøkken. Aldri skuffet over maten fra Fortou.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Rulle86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Flott beliggenhet ! Nydelig mat og hyggelig betjening. Mange spennende smaker. Kan virkelig anbefales når sulten krever rask servering. Supert alternativ til fastfood. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, hertzeid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Et herlig sted med god service. Maten er såå spennende og god. Alt er godt! Prisen er også bra

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Helene H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2018 via mobile enheter

Utsikt mot Ryfylke , sitter med gamle TOU bryggeri rundt oss som nå har blitt et spennende kulturkvartal . Leirvik øl er topp og maten god. Topp service og god stemning. Kommer tilbake. Fin spasertur fra sentrum

Dato for besøk: mai 2018
Takk, herbjorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fortou, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Fortou? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din