Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stemning”
Anmeldelse av På Kornet

På Kornet
Vurdert som nr. 60 av 225 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted god stemning, masse ølalternativer og god mat. Kommer alltid tilbake god musikk- helt greit å gå hit med venner eller droppe innom

Dato for besøk: desember 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 53 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Kjempe koselige plass og god sørvis på plassen maten er kjempe god og øl valget kan ikke måle seg alså

Dato for besøk: august 2018
Takk, karl0skarr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, herlig utvalg av øl - hyggelige ansatte med god serviceinnstilling. Vil absolutt anbefale alle en tur innom denne koslige kjelleren full av gode smaksopplevelser.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, instapurken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Har vært her flere ganger. Servicenivået er høyt, uformelt og trivelig. Kunnskap om mat og drikke er svært bra. Maten møter alle standarder og er greit priset mtp kvalitet. Plenty av utvalg i baren naturligvis og atmosfæren i lokalet er upåklagelig. Anbefaler varmt og jeg skal tilbake flere ganger.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, andersreve81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2018

Baren har masse godt øl. Vi er spesielt glad i NEIPA fra Lervig og her har de vanligvis flere typer på fat. De har også masse god barmat. Litt minus for møblene i baren. Det er ikke så godt å sitte på benker.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Stini2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på På Kornet, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i På Kornet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din