Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kanskje ikke flere besøk her. ”
Anmeldelse av På Kornet

På Kornet
Vurdert som nr. 52 av 227 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Har vært her noen ganger før hvor mat og betjening var super. Tok med meg en gjeng som var på tur, men denne gangen var verken mat eller betjening noe å skryte av. Nesten ikke noe mat og surret betjening. Kanskje ikke flere besøk her.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, tomsV6378LW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 56 anmeldelser

Anmeldt 22. mai 2020 via mobile enheter

Fantastisk plass i Stavanger. Ujålete med høy kvalitet på maten. Topp service i sjarmerende lokaler. Har du ikke vært på «På kornet» har du ikke vært i Stavanger.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, ArveSaether
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og topp service. Ble tatt godt i mot og fulgt opp hele tiden. Maten var god og pent tilberedt

Dato for besøk: november 2019
Takk, randiryp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

2 vennepar på bytur. Skuffer ikke med å velge dagens 3 retters med drikkepakke selv om halve selskapet ønsket vin og ikke øl til hovedrett. Og ja, det er mulig å kjøre en treretters med god øl drikke til alle retter. Anbefalt å lytte til gode servitører.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 71kjellr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019

Spiste "Smak av barmeny". Lokal spekemat og oster fra Stavanger Ysteri. Koreanske kyllingvinger, sliders og himmelsk kål, samt dessert. Maten var utrolig god, og meget smakrik. Stedet har drikke for alle, ikke bare velsmakende øl. Vel verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Espen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på På Kornet, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i På Kornet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din