Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten var topp👍🏻”
Anmeldelse av Pasha Restaurant

Pasha Restaurant
Vurdert som nr. 19 av 227 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 5 - USD 42
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Super mat, hyggelig betjening men likte ikke interiøret. Kaldt, upersonlig og kjedelig.
Blir take away neste gang da maten var topp☺️

Dato for besøk: august 2020
Takk, 218vibekee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 182 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Super Mat, by far en av de beste Tyrkiske jeg har vært på i Norgemå prøves
God meny med skikkelig godt utvalg

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, dagrot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Så god mat at vi seriøst vurderte å bli en ekstra dag i Stavanger for å kunne spise der en gang til.
Dette er uten tvil den beste tyrkiske maten jeg har spist utenfor Tyrkia. Nydelig mat og trivelige ansatte. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sofasara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat, smakte ekte tyrkisk mat . Anbefaler å bestille bord på forhånd, vi hadde ikke fått plass ellers. Koselig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, elisabethsletten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Denne restauranten bør komme på fronten av å servere god mat med smak. Alt som blir servert er biodynamisk, salatene er god, og kebaben er utmerket. Alt er fersk og nylagt. Porsjonene er gode og rikelig. Alt blir servert med salat og fersk brød. Utmerket mat opplevelse Anbefaler sterk Ayran som jeg kaller den livets vann. Håper de utvider menyen, de kan lage mat.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Historisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pasha Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Pasha Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din