Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat!!!!! Og god”
Anmeldelse av Pasha Restaurant

Pasha Restaurant
Vurdert som nr. 19 av 227 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 5 - USD 42
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat!!!!! Og god service:-) Den beste tyrkiske restauranten jeg har vært på i Norge. Anbefales på det sterkeste. Hilsen kresen restaurant-gjest;-)

Dato for besøk: september 2020
Takk, S4345PJirenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 182 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Men at det var så bra som dette, det var en overraskelse. Her er det tyrkisk kultur på et svært høyt og gjennomført nivå. Fliser på veggene, ikonisk utformede navneskilt som henger rundt i lokalet, unike tallerkner med restaurantens navn på, bestikk pakket inn i papir påstemplet Pashas logo, og når du kommer inn møter du et digert glassmonter der en diger grill er synlig på andre siden. De som jobber her er dedikerte, har et brennende engasjement for matkulturen, er genuint opptatt av at du som gjest skal ha det bra, og strekker seg så langt de må for å gi deg en god opplevelse. Det er full klaff på alle kriterier, og du smiler lenge før maten har ankommet. Ja, maten var også bra, med masse smaker, og med retter jeg aldri hadde sett før, men det er hele konseptet her som gjør meg bergtatt og imponert. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2020
Takk, matkritisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Super mat, hyggelig betjening men likte ikke interiøret. Kaldt, upersonlig og kjedelig.
Blir take away neste gang da maten var topp☺️

Dato for besøk: august 2020
Takk, 218vibekee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Super Mat, by far en av de beste Tyrkiske jeg har vært på i Norgemå prøves
God meny med skikkelig godt utvalg

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, dagrot
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Så god mat at vi seriøst vurderte å bli en ekstra dag i Stavanger for å kunne spise der en gang til.
Dette er uten tvil den beste tyrkiske maten jeg har spist utenfor Tyrkia. Nydelig mat og trivelige ansatte. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, sofasara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pasha Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Pasha Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din