Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommeren 2021”
Anmeldelse av Pasha Restaurant

Pasha Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 235 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 9 - USD 47
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Etter å ha hørt på MAR på p13, måtte vi prøve tyrkisk mat i Stavanger. Var noe spent på hva i gikk til , da vi ikke har smakt slik mat før. Sjekket ut menyen tidelig på dagen for så å komme tilbake seinere. Der ble vi godtt motta og det var ikke noe problem å få bord. Rolig atmosfære. Bestilte mix grill til to. Kelneren beklaget for lang ventetid men det var vi ikke enige i. Vi som besøkende meinte ventetiden var heilt innafor. Maten var nydelig. Nesten så god vi må ta turen til Stavanger igjen bare for å stikke innom for et nytt måltid. Alt i alt god mat og kjekk betjening. Anbefales absolutt

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kristin R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (188)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 188 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig smakfull mat på denne restauranten. Dette var som å være i Istanbul. Hyggelig betjening og gode priser. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 490cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Sene etter fjelltur så vi etter et sted vi kunne spise. Alle restaurantene sa de hadde stengt kjøkkenet. Vi gikk forbi Pasha og spurte etter kjøkenet var stengt og vi fikk likevel servering. Det var helt utsøkt mat og veldig bra service. Verdt turen!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 879theab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat! Autentisk, hjemmelaget tyrkisk mat. Kjøttet grilles over kull. Nydelige lefser. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, May-Linda M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Anbefaler sterk til de som vil smake ekte tyrkisk mat til veldig god pris. Maten smaker veldig god og god opplevelse. Fantastiske tyrkisk mat. Bra service og hyggelig servitører. Bra atmosfære, lett å finne fram.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, muyessert2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pasha Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Pasha Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.