Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frekke ansatte”
Anmeldelse av Pasha Restaurant

Pasha Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 237 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 42
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Vi skulle bestille bord og vi ringte dem samme dag han som svarte vare veldig frekk i tonen og svarte frekt at reservasjoner må bli gjort en dag før eller 6 timer før reservasjonen. Jeg selv jobber i en restaurant og vi tar inn reservasjoner 1 time før eller mindre og i store kjeder som Egon eller Olivia har vi ikke hatt slike problemer. Det er greit hvis de i Pasha har en slik regel men hadde likt å få vite om dette på en hyggelig måte. Veldig dumt når jeg har vært hos dem flere ganger å elsker maten deres. Dagen ble reddet med take away fra dem.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Escape63516721613
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (189)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 189 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2021 via mobile enheter

Vi bestilte take away. Mye for pengene og svært god mat. Blir ikke siste gang med Away herfra. Veldig greit de har levering litt utpå kvelden.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 6hildef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Rask mat, god og hyggelig servering. Maten var utsøkt. Veldig mye for pengene, anbefaler dette stedet på det sterkeste hvis man er på utkikk etter en god tyrkisk matopplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, erikgul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Etter å ha hørt på MAR på p13, måtte vi prøve tyrkisk mat i Stavanger. Var noe spent på hva i gikk til , da vi ikke har smakt slik mat før. Sjekket ut menyen tidelig på dagen for så å komme tilbake seinere. Der ble vi godtt motta og det var ikke noe problem å få bord. Rolig atmosfære. Bestilte mix grill til to. Kelneren beklaget for lang ventetid men det var vi ikke enige i. Vi som besøkende meinte ventetiden var heilt innafor. Maten var nydelig. Nesten så god vi må ta turen til Stavanger igjen bare for å stikke innom for et nytt måltid. Alt i alt god mat og kjekk betjening. Anbefales absolutt

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kristin R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig smakfull mat på denne restauranten. Dette var som å være i Istanbul. Hyggelig betjening og gode priser. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 490cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pasha Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Pasha Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.