Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Korona lunsj. Greit nok.”
Anmeldelse av Thai Dinner Asia

Thai Dinner Asia
Vurdert som nr. 122 av 225 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020

Var her for lunsj. Hyggelig betjening. Rask service. Greit prisede lunsjretter, men anden var ikke blant disse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 32 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en koselig å fin restaurant i stavanger sentrum som serverer veldig god thai mat. Min favoritt er phad thai me kylling. Den er alltid en vinner. Betjeningen er bra, di smiler og er høflige. Jeg anbefaler denne plassen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Lassestvg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Innom for første gang. Spiste biff i basilikumsaus. Veldig glad i denne rette spesielt og synes de klarte seg helt fint. God porsjon, kort ventetid(lite folk) og tilsynelatende rent lokale. Er dette representativt går jeg gjerne hit igjen

Dato for besøk: august 2019
Takk, Nevroaktiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Greit, men litt trangt lokale. Maten kom ganske fort, og alle tre rettene var smakfulle. Jeg ville nok valgt Pad thai en annen plass om jeg måtte velge.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018

Innholdsrik meny med mange valgmuligheter for enhver smak. God service, fantastisk god mat til en billig penge. Maten ble raskt servert og servitøren var serviceinnstillt.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, renate c
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Dinner Asia, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Thai Dinner Asia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din