“Kjempegod mat og veldig hyggelig betjening”

Jai Hind Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 324 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: kr 1 596 - kr 2 851
Anmeldt 4. januar 2019

Jeg har vært her flere ganger med ulike venner, og alle har vi trivdes i atmosfæren, med betjeningen og den gode maten. Vi har fått anbefalt god vin til rettene vi spiste, og betjeningen gjør mye for å møte våre ønsker.

2  Takk, Hilde S

Anmeldt 12. juni 2018 via mobile enheter

Har mange og gode erfaringen med denne restauranten som ligger like ved kinoen midt i Stavanger sentrum. Maten er alltid velsmakende og servitørene husker oss igjen for hver gang - blir alltid møtt med et smil.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 285wenchet
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Bestilte her via foodora. Bestille hjemmelaget tikka masala, smake som om det kom fra glass i butikken. Tørr kylling og lite smake, veldig norsk indisk. Naanbrødet var deigete.

Dato for besøk: april 2018
Takk, marianneuv
Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Ypperlig service, virkelig verd et besøk. Nydelig styrke på maten, veldig god garlic nane.

Dato for besøk: april 2018
Takk, LordKjelle
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Kjempegode smaker, blant de beste indiske i Stavanger .
God service, smilende servitører. veldig god mango lassi.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, purplechampagne379

Reisende som så på Jai Hind Indisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Jai Hind Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!