Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat og veldig hyggelig betjening”

Jai Hind Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 40 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 140 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. januar 2019

Jeg har vært her flere ganger med ulike venner, og alle har vi trivdes i atmosfæren, med betjeningen og den gode maten. Vi har fått anbefalt god vin til rettene vi spiste, og betjeningen gjør mye for å møte våre ønsker.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hilde S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 69 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2018 via mobile enheter

Har mange og gode erfaringen med denne restauranten som ligger like ved kinoen midt i Stavanger sentrum. Maten er alltid velsmakende og servitørene husker oss igjen for hver gang - blir alltid møtt med et smil.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 285wenchet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Bestilte her via foodora. Bestille hjemmelaget tikka masala, smake som om det kom fra glass i butikken. Tørr kylling og lite smake, veldig norsk indisk. Naanbrødet var deigete.

Dato for besøk: april 2018
Takk, marianneuv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat. Ypperlig service, virkelig verd et besøk. Nydelig styrke på maten, veldig god garlic nane.

Dato for besøk: april 2018
Takk, LordKjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste! Kjempegode smaker, blant de beste indiske i Stavanger .
God service, smilende servitører. veldig god mango lassi.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, purplechampagne379
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jai Hind Indisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Jai Hind Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din