Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rask service og deilig mat ”

Jai Hind Indisk Restaurant
Vurdert som nr. 37 av 225 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 140 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Betjeningen var kjapp med å ta bestilling, vi fikk forrett etter fem minutter og hovedretten rett etterpå. Godt utvalg og passe styrke. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Z4069AYtomr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 68 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ble møtt med hyggelige, effektive servitører i flott, moderne lokale. Rask service og servering av nydelig mat. Barnemeny med kylling tandoori til yngstemann, og veldig god - og rimelig - lunsjmeny til oss andre - prøvde tre ulike retter og alt var knallgodt. Saftig kylling x 2, og spennende vegetar. Gode smaker i alle rettene. Eldstemann fikk også is, på servitørens initiativ, selv om det egentlig kun var inkludert i barnemenyen til yngstemann.

Kommer gjerne igjen neste gang vi er i Stavanger.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, helenewebe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Superduper gode vegetar-veganske retter! De serverte herlige drinker og var svært hyggelig. Knallbra service og syykt god nan.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 82minaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God mat, litt skuffet over ventetiden. Personale var litt hyggelig men var lite organisert det kom mange servitører på en gang og prioriterte et par gjester mer enn andre.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Magnusiuk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Gode kyllingretter. Litt seigt biffkjøtt. Veldig god service. Kommer tilbake. Mye god mat for penga.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, brathagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jai Hind Indisk Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Jai Hind Indisk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din