“Lørdagskos”
Anmeldelse av Groovy Diner

Groovy Diner
Vurdert som nr. 148 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Nok en gang er maten fra Groovy perfekt- blir ALDRI skuffet når jeg bestiller mat her! Pizzaen var nydelig som alltid!! Parmesanfries smakte fantastisk!

Dato for besøk: oktober 2020

Anmeldt 21. juli 2020

Digg hamburger, crunchy fries og kald drikke 👌🏻 Som folk nevner, er det trangt om saligheten, men for par som er ute; perfect! Får en skikkelig diner følelse 👌🏻 Anbefales! 👍🏻

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Henniix
Anmeldt 15. mai 2020 via mobile enheter

Groovy leverer som vanlig 🥳 bestilte meat lover, parmesan fries og hot sauce. Dette er favoritt komboen. Hun samen som var på jobb, var veldig hyggelig og serviceinnstilt. Må være byens beste pizza!

Dato for besøk: mai 2020
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Jeg vil ikje anbefale dere til noen som helst ettersom maten vi fikk levert var vassen, kalde, å lite smak i bunn å grunn. Var mye mas å tjas med leveransen.
Kunne like så godt badet maten i ett vannbad før den ble levert.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Sightseer480316
Anmeldt 27. januar 2020 via mobile enheter

Valgte å bestille levering. Bestilte meat lover, omg dette var fest i kjeften!! Første bit jeg tok av pizzastykket! NAM

Dato for besøk: januar 2020

Reisende som så på Groovy Diner, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Groovy Diner? Del dine erfaringer!