Veldig gøy! Fint nivå på jungelrommet. Oppgaver for både voksne og barn i samarbeid. Hyggelig... les mer
Bra innføring før oppstart, spennende og kjekke oppgaver, der de små grå virlig måtte jobbe og... les mer
Vi er langt ifra noen eksperter på escaperoom, men har tilsammen vært innom 15-20 rom rundt omkring i Europa, og dette var absolutt et av våre favoritter!!
Vi var to personer og valgte "The pirate".
Rommet holdt høy kvalitet med mye teknikk, og ingen "billige" oppgaver som kodelås & matteoppgaver.
Engasjerende, godt gjennomtenkt og ikke minst gjennomført rom!
Skulle bare ønske vi hadde tid til å prøve de øvrige rommene.
15-20 er ganske imponerende da! Så vi setter veldig veldig stor pris på at dere hadde det så kjekt her hos oss!!
Tusen takk for en så fin tilbakemelding!
Dette ble vi veldig glade for å høre!
Håper dere får sjansen til å prøve alle våre rom :D
Være å prøve. Ikke nøle, bare bestille.
Kommer til å gjøre . Blir ikke mindre gøy om du bruker de tilmålte hintene. Kort sagt gøy.
Så kjekt at du hadde en kjekk opplevelse hos oss! :) Tusen takk for tilbakemelding, og det er like kjekt med og uten hint! helt riktig!
Vi har forsøkt flere Escape rooms i inn- og utland, og Jungle-rommet i Stavanger er nå blant våre favoritter! Pluss for mer automatiserte og elektroniske løsninger som erstatter vanlige kodelåser. Spennende tema, veltenkt interiør/design. Her er det ikke hundre ting som skjer på en gang, men en og en oppgave man løser om gangen (men som det er nyttig å være flere for å finne og løse). Varierte problemer. Hyggelig betjening! Kommer gjerne tilbake - da for å bryne oss på piratrommet.
Thank you for nice review! :)
We are really happy that you loved the Jungle room, so we can recommend our Egyptian room, the Pharaoh's Treasure as well! I'm pretty sure you will enjoy it too!
Vi var to par som spilte Jungle, og det var en kjempegod ny tvist på Escape Room, ikke standard finne koder og nøkler. Kjempemoro, vi er alle godt fornøyde med besøket og vi kommer igjen 😁
Thanks for the review :)
Yes, we also do love the twist in the Jungle room, which makes is absolutely hard sometimes :)
Jeg har prøvd over 20 rom rundt om i verden, og dette er to av de mest gjennomførte jeg har prøvd. Det er uenigheter i gruppa om hvilket vi likte best, men min personlige favoritt er Jungle. De ansatte var også veldig hyggelige og flinke. Takk for en skikkelig utfordring og en morsom opplevelse, vi kommer igjen så fort det kommer nye rom.
We are really glad to see when an experienced-enthusiast escaper tells us that our room was one of her favorites!
Have you also tried the Pharaoh's Treasure room?
Utrolig spennende å gjennomføre piratrommet. Vi var 4 stykker, og var godt fornøyd alle sammen. Vanvittig kjekt å finne på noe litt annerledes!:) Vi kommer garantert til å prøve flere rom både i Sandnes og Stavanger!
Så koselig å høre at dere likte pirat rommet vårt. Vi har lagt inn mye arbeid i det rommet for å få det slik som vi har sett det for oss og det er derfor ekstra gøy å høre at dere likte det.
Vi gleder oss til å se dere neste gang og håper at deres neste opplevelse hos oss blir like bra.