Har i årenes løp prøvd alle rommene til Real Escape Game og kan trygt sies at hvert enkelt rom er... les mer
Flott escape rom med mange tekniske lure utfordringer for hjernetrim. Vi var 3 voksne og to voksne... les mer
Veldig morsomt å finne løsninger i et avgrenset rom med ledetråder. Mafia er for hele familien eller kun ett par.
Veldig spennende opplevelse. Passe vanskelig med gode utfordringer. Mange oppgaver som krever hjernetrim. Fin underholdning for hele familien
Vi var i jungelrommet. Spennende utfordringer som passet både oss voksne og barna på 8 og 10. Veldig hyggelig betjening!
Var veldig kjekke verter! De var veldig involverte, engasjerte. Utrolig kjekt rom med mye utfordring
Vi er langt ifra noen eksperter på escaperoom, men har tilsammen vært innom 15-20 rom rundt omkring i Europa, og dette var absolutt et av våre favoritter!!
Vi var to personer og valgte "The pirate".
Rommet holdt høy kvalitet med mye teknikk, og ingen "billige" oppgaver som kodelås & matteoppgaver.
Engasjerende, godt gjennomtenkt og ikke minst gjennomført rom!
Skulle bare ønske vi hadde tid til å prøve de øvrige rommene.
Være å prøve. Ikke nøle, bare bestille.
Kommer til å gjøre . Blir ikke mindre gøy om du bruker de tilmålte hintene. Kort sagt gøy.