Veldig gøy! Fint nivå på jungelrommet. Oppgaver for både voksne og barn i samarbeid. Hyggelig... les mer
Bra innføring før oppstart, spennende og kjekke oppgaver, der de små grå virlig måtte jobbe og... les mer
Sammarbeidet i gruppen, og spenningen vi følte på. Og helt klart mestringsfølelsen av å klare oppgavene å gjennomføre "oppdraget".
Så gøy at dere virkelig fikk kjenne på denne følelsen av å samarbeide sammen!
Er veldig kjekt for alle som føler for litt teambuilding! :)
Tusen takk for en fin tilbakemelding
Veldig morsomt å finne løsninger i et avgrenset rom med ledetråder. Mafia er for hele familien eller kun ett par.
Mafia er definitivt veldig kjekt for hele familien!
Tusen takk for fin tilbakemelding
Veldig spennende opplevelse. Passe vanskelig med gode utfordringer. Mange oppgaver som krever hjernetrim. Fin underholdning for hele familien
Så kjekt at du hadde en kjekk opplevelse hos oss! :)
Vi er veldig glade i litt hjernetrim her hos oss, så er veldig glad at dere likte disse oppgavene!
Tusen takk for fin tilbakemelding
Vi var i jungelrommet. Spennende utfordringer som passet både oss voksne og barna på 8 og 10. Veldig hyggelig betjening!
Jungel rommet er et veldig kult rom. Vi er utrolig glad for at du er enig med oss om det! :D
Det er veldig fint å høre at våre GameMastere gjorde en god jobb!
Tusen takk for fin tilbakemelding
Var veldig kjekke verter! De var veldig involverte, engasjerte. Utrolig kjekt rom med mye utfordring
Vi er veldig fornøyde med våre GameMastere, så er veldig kjekt å høre at dere synes at de gjorde en god jobb!
Så kjekt at du hadde en fin opplevelse hos oss! :) Tusen takk for tilbakemelding
Vi er langt ifra noen eksperter på escaperoom, men har tilsammen vært innom 15-20 rom rundt omkring i Europa, og dette var absolutt et av våre favoritter!!
Vi var to personer og valgte "The pirate".
Rommet holdt høy kvalitet med mye teknikk, og ingen "billige" oppgaver som kodelås & matteoppgaver.
Engasjerende, godt gjennomtenkt og ikke minst gjennomført rom!
Skulle bare ønske vi hadde tid til å prøve de øvrige rommene.
15-20 er ganske imponerende da! Så vi setter veldig veldig stor pris på at dere hadde det så kjekt her hos oss!!
Tusen takk for en så fin tilbakemelding!
Dette ble vi veldig glade for å høre!
Håper dere får sjansen til å prøve alle våre rom :D