Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God is men dyrt”
Anmeldelse av MooGoo Ice cream house

MooGoo Ice cream house
Vurdert som nr. 2 av 7 Dessert i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Om du liker iskrem så er dette stedet for deg. Jeg bestilte 3 kuler men de var så store at de kunne ha vært 4 eller 5. prisen ble 95kr noe som kanskje er litt mye, så det er noe å være obs på.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Sophie N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 37 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Stæsj, is & topping. OMG
Uten tvil den isbaren med flest alternativer - også når det kommer til topping og sauser. I scream for ice cream!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Molntussn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2020

Møtt av smilende ansatt. Fikk gratis kuleis med kjeks og hjerte. Prøvesmaking av valentines isen. Kjøpte også is med Belgis vaffel. Utrolig god is og vaffel. Sko engelig ha softis med sjokolade smak. Men den sluttet akkurat å virke da hu sko ta på vaffelen, så kom bare litt ut. Så da fikk eg både litt softis og stor kuleis på. Så hva det også veldig pent inne på lokalet.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Tealinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. august 2019

Hos MooGoo smiler betjeningen mens de lager deilig is til deg. Dette er en av mine favorittbutikker i Stavanger. Produktene koster litt, men kvaliteten og opplevelsene er veldig gode.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2019 via mobile enheter

Her går vi ofte - is i mange ulike smaker og etter ønsker. 2/3 av familien er islandsk og de er veldig fornøyd med å dra hit og få is som de er vandt til hjemme. I tillegg prater en del ansatte islandsk, så det er bonus her ifra iallefall!

Anbefaler liten Moogoo spesial med det du vil ha av topping! Koster litt, men verd det ❤️.

Bonus for at de tar inn islandsk godteri iblandt.
Anbefales virkelig for alle som er glad i is.

Dato for besøk: august 2019
Takk, rebeccasS5141ON
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på MooGoo Ice cream house, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i MooGoo Ice cream house? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.