Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig lutefisk”
Anmeldelse av Eg & Du

Eg & Du
Vurdert som nr. 3 av 239 Restauranter i Stavanger
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Avslappet og god atmosfære, ujålete kvalitetsmat - vi hadde lutefisk og lysing.
Fantastisk pris i forhold til råvarer.
Servicen upåklagelig!!
Kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, AtleHauk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (141)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7074 av 141 anmeldelser

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Beste lammecarré ever. Vi var 12 kompiser som fikk teste lammecarrén av Jærlam som skal på menyen i november. Kan anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, jonethansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er en koselig restaurant med en rolig og avslappet atmosfære. Betjeningen er hyggelig og - de serverer den beste burgeren!!!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, pigalop
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Eg & du serverte en utmerket lysing med den beste rødbetemosen. Delikat og smakfullt. At sjokoladefondanten også var vellykket dempet så absolutt ikke entusiasmen for dette stedet. Passe stort, passe dempet i stil og service. Ps! Prøv siddisburgeren. Den er knallgod!

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, BenteMarie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

«Nyåpnet» spisested i Stavanger. Hyggelig betjening og nydelig mat i rolige omgivelser. Kommer tilbake hit ved en senere anledning

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, trondb526
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Eg & Du, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Eg & Du? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.